Karamürsel'de seyir halinde olan balık yüklü kamyonet alev alev yandı Karamürsel Ereğli'de bu sabah balık yüklü bir kamyonette bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Haber… Atilla ÖZKAN Bu sabah saat 07.00 sıralarında Ereğli Balık Halinde toplu balık alan restoran sahibi İzmit’teki işyerine gitmek üzere 34 SJ 7133 plakalı panelvanı ile yola çıktı ve Ereğli merkez durağına geldiğinde aracı birden bire yanmaya başladı. Seyir halindeki araç bir anda alev alırken, sürücü hemen dışarı çıktı. Durumu gören vatandaşlar, hortum ve yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla da yangın söndürüldü. Balık dolu panelvan kullanılamaz hale geldi. Emniyet güçleri tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.
-
Kocaeli, susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya!
-
Karamürsel sahilindeki kayalıklarda cesedi bulunan Nezir Karadeniz’ in cenazesi memleketine gönderildi
-
Karamürsel ve Gölcük Terminallerini Akçapark işletecek
-
Tüm çalışanların maaşından her ay yüzde 3 kesinti yapılacak
-
Karamürsel'de 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü
-
Buse ile Sezer Baha Evlendi
-
Afrika üzerinden sıcak hava dalgası geliyor
-
Karamürsel’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı
-
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz: “ Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun”
-
Bilal Erdoğan'dan ilginç açıklama “Gelir arttıkça çocuk sayısı azalıyor” Dedi. Vatandaşlarda Erdoğan'a ” sizin gibi tuzumuz kuru değil, maaşlarla geçinemiyoruz o yüzden çocuk yapamıyoruz” cevabını verdiler.
-
Karamürselli Güreşçi Sinan Yıldız, Manavgat Yağlı Güreşleri’nde 3.ncü oldu
-
Karamürsel Belediyesi’nde en düşük maaş 35 bin TL oldu

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel sahilinde elektrikli ve elektriksiz motosiklet geçişleri yasaklandı
-
Kocaeli Karamürsel sahilinde müsilaj görüldü
-
Yalova Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil “ Beldemizi Turizm Merkezi Yapacağız “ Uluslararası TV
-
Karamürsel'de yangın
-
Karamürsel Alibaba VIP & Lounge Cafe Hizmete Açıldı
-
Karamürsel’de Kanser Farkındalık Etkinliği