Yalova Altınova’da Arkadaş Cafe Hizmete Açıldı
Altınova Hürriyet Mahallesi 7.Sokak No.3 de Arzu Ceylan ile Hatice Dağlı tarafından” Arkadaş Cafe” törenle hizmete açıldı.
Açılış törenine, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Ok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, esnaf ve halk katıldı.
Açılış töreninde konuşma yapan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca “ Böyle güzel işyerlerinin açılmış olması Altınova’ya bir katma değer katacaktır. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Sık sık uğrayacağımız mekânlardan birisi de burası olacak. Güzel bir işyeri olduğunu bizzat kendim gördüm. Bol kazançlar ve bereketler diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Dedi.
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Ok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi.
Arkadaş Cafe’nin sahipleri, katılan tüm davetlilere çeşitli ikramlarda bulundular.
Davetliler de, Arkadaş Cafe’yi hizmete açan Arzu Ceylan ile Hatice Dağlı’ya bol kazançlar temennilerinde bulundular.
İşletme sahipleri Arzu Ceylan ile Hatice Dağlı “ katılan tüm davetlilere çok teşekkür ediyoruz. Herkesi işyerimize bekliyoruz.” İfadelerini kullandılar.
Çalışma saatleri
Haftanın 7 günü 07.30 ile 23.30 saatleri arasında hizmet verecek
Menüler
Mantı, gözleme, hamburger, patates kızartması, sigara böreği, tost, makarna çeşitleri, çorba, kumru, börek ve pizza çeşitleri, tatlı çeşitleri, her türlü kahve çeşitleri, çay ve meşrubat müşterilere ikram edilecek.
Yalova Altınova Arkadaş Cafe İletişim Bilgileri
Hürriyet Mahallesi 7.Sokak No.3 Altınova / Yalova
https://www.karamurselaktifhaber.com/haber-13346-yalova-altinovada-arkadas-cafe-hizmete-acildi.html
-
“Siyasetçilerin Allah 1 dediğinden başka hiçbir sözüne inanmayın”
-
Büyük Birlik Partisi BBP Karamürsel İlçe Teşkilatının 3. Olağan Kongresi Gerçekleşti
-
Yalova Subaşı’nda Ev Yangını
-
Cumhur ittifakı DEM'lendi
-
Üniversite mezunu işsizlikte Türkiye zirvede
-
Karamürsel Belediyesi, 12 Şehidimizin Ruhuna Helva Dağıttı
-
LGS 2025 Karamürsel İlçe Birincisi Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulundan Çıktı
-
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Karamürsel Akçat Mahallesi’ndeki çilek hasadına katıldı
-
Asrın Açıkbaş Delikanlı Oldu
-
Muharrem Börek vefat etti
-
Büyükakın, “Karamürsel’e söz verdik, sadece bugünü değil, yarını da düşünen bir ulaşım yatırımı yaptık”
-
Gazeteci Mesut Akbulut, Asfaltta Yumurta Pişirdi

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI