Türkiye 5 Temmuz cumartesi “bugün“ itibarı ile yeni bir sıcak hava dalgasının etkisine girdiğini belirten Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü uyarı üstüne uyarı veriyor.
Mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklığı pazartesiden itibaren yükselecek. Çarşamba günü ise 39 dereceyi bulacak olan sıcaklık için uzmanlar dışarı çıkmayın uyarısı yaptı.
Mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıkları pazartesi gününden itibaren yükselecek pazartesi ve salı 37 derece, çarşamba ise 39 derece dolaylarında seyredecek.
DIŞARI ÇIKMAYIN
Meteoroloji uzmanı Orhan Şen de sosyal medya hesabından uyarı yayınladı. Orhan Şen şunları yazdı: Türkiye' ye önümüzdeki 5 gün Sıcak Hava Dalgası geliyor. Marmara Ege İç Anadolu Akdeniz Güneydoğu bölgelerinde sıcaklıklar 35 dereceyi geçecek. UV güneş radyasyonu 8-10 indeksine geliyor. Bu direk sizin yaşamınızı tehdit ediyor. Dışarı çıkmayın. Bu ciddi bir durum. Unutmayın aşırı sıcak hava da bir doğal Afettir. Uzmanlar da aşırı sıcaklara karşı uyarı yayınladı ve 11 ile 16 saatleri arasında açık alanlardan uzak durulmasını önerdi.
-
Türkiye’de Adalet, Milletin aslı olan emekliye 16 bin lira, milletin vekil emeklisine 149 bin lira maaş
-
Meteoroloji'den sıcak hava uyarısı
-
Marmara Denizi'nde deprem
-
Karamürsel’de trafik kazası,2 yaralı
-
Yalova Altınova Tersanesinde yine bir ölümlü iş kazası
-
Karamürsel’in ilk sosyal tesisi “Bizim Kafe” hizmete açıldı
-
Karamürsel’de işlenen cinayette baba ve oğul mezara, cinayeti işleyen cezaevine
-
Karamürsel'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. Yılı Törenle Kutlandı
-
Karamürsel’ in Kurtuluş Haftasında Türk Halk Müziği Rüzgârı Esti
-
Balkan rüzgarları Karamürsel’de esti.
-
Karamürsel 'de baba ve oğlunu öldüren cinayet zanlısı yakalandı
-
Karamürsel 'de baba ve oğul öldürüldü

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI