Yasin İnşaat'ın sahibi Yasin Özkaplan, Tarihi 664. Kırkpınar güreşlerine katılacak olan Karamürselli pehlivanlar ile İspirli Cafe ve Bistro'da buluştu.
“Her zaman ata sporunun ve güreşçilerimizin yanındayız”
Pehlivanların güreş anıları ile hoş sohbetin yer aldığı buluşmada Yasin Özkaplan, Yasin İnşaat olarak her zaman ata sporunun ve güreşçilerimizin yanında olacağını belirtti.
Yasin Özkaplan “664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin er meydanında mücadele edecek pehlivanlarımız ile yolculuk öncesi sohbet ettim. Karamürsel ilçemizi temsil edecek güreşçilerimize başarılar diliyorum. Müsabakalarda madalyalarla döneceğine yürekten inanıyorum. Allah yardımcıları, yolları açık olsun.” Dedi.
Gençlere, sporculara ve güreşçilere her zaman destek olacağını belirten Yasin İnşaat'ın sahibi Yasin Özkaplan tarafından Kırkpınar güreşlerine katılacak pehlivanlara yolluk verildi.
-
“Siyasetçilerin Allah 1 dediğinden başka hiçbir sözüne inanmayın”
-
Büyük Birlik Partisi BBP Karamürsel İlçe Teşkilatının 3. Olağan Kongresi Gerçekleşti
-
Yalova Subaşı’nda Ev Yangını
-
Cumhur ittifakı DEM'lendi
-
Üniversite mezunu işsizlikte Türkiye zirvede
-
Karamürsel Belediyesi, 12 Şehidimizin Ruhuna Helva Dağıttı
-
LGS 2025 Karamürsel İlçe Birincisi Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulundan Çıktı
-
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Karamürsel Akçat Mahallesi’ndeki çilek hasadına katıldı
-
Asrın Açıkbaş Delikanlı Oldu
-
Muharrem Börek vefat etti
-
Büyükakın, “Karamürsel’e söz verdik, sadece bugünü değil, yarını da düşünen bir ulaşım yatırımı yaptık”
-
Gazeteci Mesut Akbulut, Asfaltta Yumurta Pişirdi

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI