Karamürsel Çamçukur Merkez Camii açılış töreni Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.
1999 depremi sonrası riskli yapı olarak tespit edilen ve yıkılarak yeniden inşasına başlanılan Karamürsel Çamçukur Merkez Camii, bugün düzenlenen tören ile hizmete açıldı.
Açılış Törenine Vali İlhami Aktaş ile birlikte; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, İl Müftü Yardımcısı Eyüp Orhan, İlçe Müftü Vekili İlhan Özmen, Çamçukur Mahalle Muhtarı Fatih Bat, Karamürsel Çamçukur Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şaban Yamak, Dernek Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
DUALAR İLE AÇILIŞ YAPILDI
Vali İlhami Aktaş ve protokol üyeleri, okunan dualar eşliğinde Çamçukur Merkez Caminin açılışını gerçekleştirildiler. Açılışın ardından program, Vali Aktaş ve protokol üyelerinin Cami ve Camii yerleşkesinde bulunan; sosyal etkinlik alanı ve muhtarlık hizmet binasını gezmeleri ile sona erdi.
-
Marmara Denizi'nde deprem
-
Karamürsel’de trafik kazası,2 yaralı
-
Yalova Altınova Tersanesinde yine bir ölümlü iş kazası
-
Karamürsel’in ilk sosyal tesisi “Bizim Kafe” hizmete açıldı
-
Karamürsel’de işlenen cinayette baba ve oğul mezara, cinayeti işleyen cezaevine
-
Karamürsel'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. Yılı Törenle Kutlandı
-
Karamürsel’ in Kurtuluş Haftasında Türk Halk Müziği Rüzgârı Esti
-
Balkan rüzgarları Karamürsel’de esti.
-
Karamürsel 'de baba ve oğlunu öldüren cinayet zanlısı yakalandı
-
Karamürsel 'de baba ve oğul öldürüldü
-
Hükümet, emeklileri silindirle ezip geçiyor…
-
Akaryakıt ÖTV zammının bu gece pompaya yansıması bekleniyor

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI