Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık tarafından geçtiğimiz haftalarda Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliği için ofis tahsis edilmişti.

Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazilik" unvanı ve "Mareşal" rütbesi verilişinin 103. yıl dönümü olan Gaziler Günü münasebetiyle, Karamürsel Belediyesi tarafından tahsis edilen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilcilik Ofisi bugün törenle hizmete açıldı.

Açılış Törenine, Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay İsmail Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Karakaya, ilçe daire amirleri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Muharrem İslamoğlu tarafından yapılan açılış duasının ardından Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay İsmail Kaya tarafından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilcilik Ofisinin açılış kurdelesi kesildi.

Davetlilere yapılan ikramın ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilcisi Yaşar Göközkut tarafından yapılan açılış konuşmasında; “Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Başkan Vekilimiz İlkay Kaya ve ekibine yapmış olduğu destekler için çok teşekkür ederim” İfadelerine yer verildi.

Karamürsel Belediyesi tarafından Gazilere yapılan bu destek, Karamürsel halkı tarafından büyük takdir topladı.

GAZİLERİMİZE ZİYARET

19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle Karamürsel’de düzenlenen resmi tören ve dernek binasının açılışının ardından Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya ve beraberindekiler Kıbrıs Gazisi Halil Yıldırım ve Necmettin Olca’yı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Kıbrıs Gazileri ilçe protokolüyle sohbet ederek, Kıbrıs anılarından bahsetti.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı