Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazilik" unvanı ve "Mareşal" rütbesi verilişinin 103. yıl dönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Karamürsel’de de bugün 19 Eylül Gaziler Günü resmi törenle kutlandı.

Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene, Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Karakaya, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Karamürsel Kaymakamlığı, Karamürsel Belediyesi ile Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliği tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya gazilerle sohbet ederek onların fedakarlıklarına vurgu yaptı. Başkan Vekili Kaya yaptığı açıklamada; “Gazilerimiz, ülkemizin bağımsızlığı ve vatanımızın bekası için canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Onların bizlere bıraktığı mirası her zaman koruyacağız. Törenimizden sonra Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliğine Belediyemiz olarak tahsis ettiğimiz yeni dernek yerimizin açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı