
Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay İsmail Kaya, Ereğli Mahallesinde daha önceden doğalgaz bağlanmayan Barbaros Bulvarına cepheli parseller, Işıltı Sokak, Çoban Yıldızı Sokak, Kelebek Sokak, Rüzgar Sokak, Burak Reis Caddesi, Osmangazi Sokak sakinlerine doğalgaz müjdesi verdi.
Gazetemize açıklamada bulunan Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay İsmail Kaya “ Karamürselliler, istek ve sorunlarını Karamürsel Belediyesine her zaman iletebilirler.
Karamürsel halkının sorunlarını, isteklerini çözmek için Karamürsel Belediyesi olarak varız. Halkımıza hizmet etmek, hakka hizmet etmektir. Karamürsel halkına en güzel hizmetleri vermek için Karamürsel Belediye Başkanımız Ahmet Çalık ve ekibi olarak bizler, bu makamlardayız.
Halkımızı çok seviyoruz. Halkımıza yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Karamürsel‘e en güzel hizmetleri vermek için Karamürsel Belediyesi olarak elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız.” Dedi.
Gazetemizin whatsapp ihbar hatlarına Karamürsel Ereğli sakinlerinden gelen doğalgaz talebi, Gazetemizin İmtiyaz sahibi Ahmet ÖZ tarafından Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay İsmail Kaya'ya iletildi.
Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya tarafından 12.08.2024 tarihinde İzgaz İzmit Gaz Dağıtım San.Tic.A.Ş ' ne yazılan resmi yazıda, Karamürsel Ereğli Mahallesi, Barbaros Bulvarına cepheli parseller, Işıltı Sokak, Çoban Yıldızı Sokak, Kelebek Sokak, Rüzgar Sokak, Burak Reis Caddesi,Osmangazi Sokak sakinlerinin doğalgaz istekleri iletildi.
“İzgaz İzmit Gaz Dağıtım San.Tic.A.Ş. tarafından Karamürsel Belediyesine 03.09.2024 tarihli yazıda, 12.08.2024 tarihli yazıda belirtilen Karamürsel Ereğli Mahallesi, Barbaros Bulvarına cepheli parseller, Işıltı Sokak Çoban Yıldızı Sokak, Kelebek Sokak, Rüzgar Sokak, Burak Reis Caddesi, Osmangazi Sokak üzerinde 12-15 metre genişlikteki İmar Yolu Açma çalışmalarına konu adresler ve doğalgaz hatları incelenmiştir. Gelen bağlantı başvuruları talepler doğrultusunda değerlendirilmekte olup ilgili yazıya konu adreslerdeki hat eksiği için çalışmalar başlatılmıştır.” İfadelerine yer verildi.
Ereğli halkı tarafından Aktif Haber Gazetesine iletilen doğalgaz isteğinin çözümü hakkında bilgilendirmek üzere Karamürsel Belediyesi tarafından İzgaz‘a yazılan yazı ile İzgaz tarafından Karamürsel Belediyesine yazılan yazıların birer nüshası, Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya tarafından gazetemize iletildi.

-
Denizlerde av yasağı 15 Nisan'da başlıyor
-
1 Nisan’da ekmek zamlanacak
-
Cüneyt Yücetepe, ilçe başkanı görevinden ve partisinden istifa etti!
-
Yağmur geliyor!
-
Brisa Bridgestone Lastik devi 260 kişiyi istihdam edecek
-
Karamürsel’de kan davası cinayetinde karar açıklandı
-
Köprüden atlayan kişi, sosyal medya fenomeni Kübra Karaaslan mı?
-
Karamürsel'de Yangında Zarar Gören Aktekin Çifti İçin Yeniden Ev Yapıldı
-
Karamürsel’de cami imamı ile cemaat, toplu namazda farklı niyet etti
-
Karamürsel Belediyesi Balık Tezgahı Kiralıyor
-
Osmangazi Köprüsü’nden atlayan genç kadın hayatını kaybetti
-
YRP'de yeniden görev dağılımı yapıldı! 2 Kişi Karamürsel'den
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinden Eğitim Çalıştayı
-
Karamürsel Ereğli Mahallesi’nde Ev Alevlere Teslim Oldu
-
Karamürsel’de gece yarısı yangın
-
Karamürsel'de Buğdem Börek Pide Salonu Hizmete Açıldı
-
Karamürsel ’de motosiklet ile otomobil çarpıştı.2 Yaralı
-
Karamürsel Dereköy Sakinleri korkulu anlar yaşadı

Kocaeli Bilişim Zirvede
Altınova Belediyesi Basın Gezisi
Kocaeli Bilişim Futbol Takımı




USD
EURO