HABERİN ALTINDA YEMEKLİ ORTAMDA DÜZENLENEN ÖDÜL TÖRENİNİN KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ..

20 Temmuz 1974‘ de gerçekleşen ve Kıbrıs Barış Harekâtına katılan ve bu anlamlı günün yıldönümlerinde Yalova Bölgesindeki gazileri ilk defa hatırlayan ve sahip çıkan Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil oldu.

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil tarafından 20 Temmuz 1974 tarihinde Kıbrıs Türk harekâtına katılan Yalova bölgesinde yaşayan gaziler ve şehit ve gazi aileleri için yemekli ortamda ödül töreni düzenlendi.

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil‘ in ev sahipliğinde Kaytazdere Belediyesi Kır bahçesinde önceki gün düzenlenen programa;  bir önceki dönem Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül, CHP Kaytazdere Belde Başkanı Mehmet Demiröz ile Kaytazdere ve Altınova protokolü ile Kıbrıs Gazileri, gazi ve şehit aileleri katıldı.

Başkan Doğan Çitil “20 Temmuz 1974 tarihi zulme son verilen ve Kıbrıs Türk halkının istikrarını kazandığı ve Kıbrıs Adasına barışın geldiği gündür”

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil “ Kaytazdere Belediyesi olarak, Toplumsal dayanışmanın simgesi olması için gazilerimiz arasında hep birlikte olmayı tercih ettik.

Kıbrıs Türk halkının barış ve özgürlüğe kavuşması sağlayan Kıbrıs barış harekâtının 50.yıldönümünde kahraman gazilerimiz ile bir arada bulunmaktan büyük gurur ve memnuniyet duyuyoruz.

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramını gönülden tebrik ediyorum.  20 Temmuz 1974 tarihi zulme son verilen ve Kıbrıs Türk halkının istikrarını kazandığı ve Kıbrıs Adasına barışın geldiği gündür.

Barış harekâtı, tarihten silinmek istenen bir halkın yeniden doğuşu ve yeniden şahlanışının adıdır.

Kıbrıs harekâtı Kıbrıs Türkünün temel haklarının çiğnendiğinde. Özgürlüğünün tehdit edildiğinde varlık ve bekasının gasp edildiğinde nelerin göze alınacağını tüm dünyaya göstermiştir.

Türkiye, Kıbrıs Türkünün her zaman yanında olduğunun sembolüdür.

Kaytazdere Belediye Başkanı olarak, şahsımın çok şanslı olduğunu ifade etmek isterim. Beldemiz sınırları içinde 20 Temmuz 1974 Barış Harekâtına katılan ve canlarına hiçe sayan kahraman gazilerimiz, Sayın Resul Dilek, Sayın Cavit Yılmaz, Sayın Aziz Gündoğdu‘ ya saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Bu arada bizi onurlandıran ve yanımızda bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güneri Beyefendiye teşekkürlerimi sunarım.

Bu vesileyle kurtuluş mücadelesinde canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimizi de saygılarımı sunuyorum. Kaytazdere‘ ye geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

Başkan Şakir Güneri “ Bugün ilk kez  Kaytazdere Belediye Başkanımız Doğan Çitil tarafından hatırlanmamızın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Ödül Töreninde konuşma yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güneri “

Sayın belediye başkanımız ve il başkanlarımız, Muharip Gazilerimiz ve vefat eden arkadaşlarımızın değerli eşleri, sizler adına davet eden Kaytazdere Belediye Başkanımız Doğan Çitil‘ e çok teşekkür ediyorum.

20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekâtının hiçbir yıldönümünde Yalova sınırları içerisinde yaşayan gaziler olarak bugüne kadar bizlere hiç davet gelmemiştir.  Kaytazdere Belediye Başkanımız Doğan Çitil tarafından ilk kez davet edildiğimiz için kendilerine çok teşekkür ediyorum.

20 Temmuz Cumartesi günü derneğimizde toplandık. Ama hiçbir yetkili yanımızda olmadığı için gazetelerde demeç verdik ve sosyal medya hesaplarımızdan duyuru yaptık ve çok çok üzüldük.

Bunun için özellikle Kaytazdere Belediye Başkanıma ve emeği geçen herkese, gazi arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum ve saygılar sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

ÖDÜL TÖRENİ

20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı Gazisi Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güneri ‘ne plaketini bir önceki dönem Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil takdim etti.

CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç tarafından Kıbrıs Gazisi Resul Dilek‘e, Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül tarafından Gazi Cavit Yılmaz‘a, CHP Kaytazdere Belde Başkanı Mehmet Demiröz tarafından Gazi Aziz Gündoğdu‘ ya, Kaytazdere ve Altınova protokolü tarafından diğer gazilere plaketleri takdim edildi.

Yemek ve ödül törenin ardından çay ve hoşça sohbetler edildi.  Günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından başta Kıbrıs Gazileri, protokol ve davetliler tarafından Yalova tarihinde ilk kez anlamlı ve örnek program hazırlayan Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil ve ekibine teşekkür edildi.

HABERİN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ŞÖYLE,

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı