Değirmendere eski Belediye Başkan Yardımcısı Ali Dal  (77) dün Ulaşlı'da denizde kalp krizi geçirdi. Denizden çıkarılarak Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gölcük Ulaşlı sahil iskele mevkisinde dün denize giren Ali Dal bir anda çırpınmaya başladı. Vatandaşlar tarafından fark edilerek sudan çıkartılan baygın haldeki şahıs için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin dakikalarca yaptığı kalp masajının ardından ambulansa alınan kişi Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

2004 – 2009 yılları arasında Değirmendere Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan 77 yaşındaki Ali Dal olduğu öğrenildi. Ali Dal, kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dal’ın acı haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Dal’ın denizde yüzerken kalp krizi geçirdiği ve bu nedenle boğulduğu öne sürülürken cenazesi ise tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Ali Dal’ın cenazesi Ulaşlı Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ulaşlı Mezarlığında toprağa verildi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı