2025 yılı zam yağmurları ile devam ediyor.
Kocaeli'de otobüs işletmeleri de zam yaptı. Ulaşımpark tarafından şehir içi ulaşım zammının önümüzdeki günlerde yapılması beklenirken, şehirler arası ulaşıma zam geldi. Geçen temmuz ayında en ucuz biletin 200 TL olduğu Kocaeli- Sakarya arası ulaşım 230 TL’ye yükseldi. Kocaeli-Harem arası bilet ücretleri 310 TL’ye yükselirken, İstanbul Avrupa Yakası’na ulaşımın bedeli 420 TL oldu.
MALİYET ARTIŞI
Akaryakıttaki artış, MTV zammı, araç bakım maliyetleri ve artan personel giderlerinin ardından zammın kaçınılmaz olduğunu ifade eden işletmeciler de zamdan şikayetçi.
YÜZDE 30
İzmit Şehirler Arası Otobüs İşletmecileri ve Yazıhaneleri Derneği Başkanı Halil Baylan gazetemize yaptığı açıklamada "Mazota zam geldi, bu bizim için çok fark ediyor. Mazot düştüğü zaman düşüş olmuyor neden derseniz maliyetler mazotla sınırlı değil. Yüzde 30 civarında bir zam yaptık. Sömestr hareketliliğinin ardından duruma göre tekrar değerlendirebiliriz. "dedi.
-
Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda 20 yıllık başkan görevi bırakıyor
-
Karamürsel’de motosiklet hırsızı yakalandı
-
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: “İnşallah bu hizmetle Karamürsel’i mutlu ederiz”
-
Yalova’yı yağışlı hava bekliyor
-
Kocaeli Valiliği uyardı, kuvvetli yağış geliyor
-
Çaya zam geldi!
-
Kocaeli’de polis memuru intihar etti!
-
İş insanı Halit Yukay'ın Cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'na Getirildi
-
Karamürsel Belediyesi'nden dolandırıcılık uyarısı!
-
KYK yurt ücretlerine yüzde 40 zam
-
Motorine zam bekleniyor
-
TÜİK, 2025 Yılı Ağustos enflasyon rakamları açıkladı!

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel Dereköy Sakinleri korkulu anlar yaşadı
-
Karamürsel 'de yangın
-
Karamürsel Avcı Köyü'nde Geleneksel 101.nci Pilav Günü Düzenlendi
-
Karamürsel'de Yangın
-
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Yalova Altınova İlçe Başkan Aday Adayı Ali Kangal
-
Karamürsel’de 15. Geleneksel Laz Kültürü (Kada) Şenlikleri Düzenlendi