E-POSTA : krmaktifhaber@hotmail.com
WEB : www.karamurselaktifhaber.com
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca “ Dereköy ile Tokmak Köyü sakinleri olarak sahilimizde kesinlikle gemi iskelesi istemiyoruz.”
Karamürsel ile Kaytazdere sınırları arasında gemi iskelesi yapmak isteyen Yalova Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca hakkında gazetemize her gün şikâyetler gelmeye devam ediyor.
Yalova Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Karamürsel Dereköy ile Kaytazdere sınırları arasındaki sahil kesimin Tokmak Köyü mülkiyetinden yıllar önce çıktığı, milli emlak 'ın sorumluluğu altında olduğu ve geçmiş dönemlerde Altınova Belediyesi Belediye Meclis kararı ile burasının kiralandığı ve birkaç sene içerisinde istenilen projenin sunulmaması halinde, yine bu alanın milli emlak tarafından satılacağını ve buranın gemi iskelesi olması durumunda milli emlak tarafından iş insanlarına, sanayicilere satılmayacağı söylenilmektedir.
Vatandaşlar “Turizm bölgesinde gemi iskelesi yapılması saçmalıktır. Kelalakadır. ”
Gazetemize gelen şikâyetlerde Dereköy ile Tokmak Köyü sakinleri “Yalova Altınova Belediye Başkanımız Yasemin Fazlaca, hem Karamürsel hem de Kaytazdere sahilindeki plajlar mavi bayraklıdır ve turizm bölgesidir.
Mavi bayraklı plajların olduğu yerde gemi iskelesi yapmayı düşünmek, hem mantıksız hem de saçmalıktan başka bir şey değildir.
“İskele yerine turizme yönelik tesisler yapılsın”
Turizm bölgesinde gemi iskelesi istemiyoruz. Madem milli emlak tarafından sanayicilere satılmaması için bu noktaya marina, çay bahçesi, plaj v.b. proje çalışmaları yap ki, turizme yönelik tesisimiz olsun ve böylece turizm bölgemiz daha cazip hale gelsin.
İskele yerine turizme yönelik tesisler yapın ki, Tokmak Köyümüzün ihtiyaçlarının karşılanmasında ek bir gelir edilsin.
“Gemi iskelesi sevdanızdan vazgeçin”
Yalova Altınova Belediye Başkanımız Yasemin Fazlaca, Tokmak Köyü sakinlerinin menfaatlerini düşünüyorsanız. Gemi iskelesi projesinden vazgeçin, Turizme yönelik projeler geliştirin.
Gemi iskelesi projesinde ısrar etmeniz halinde ÇED raporu olumlu çıksa bile köy sakinleri olarak idari mahkemelere başvurarak bu gemi iskelesinin yapılmaması için elimizden geleni yapacağız.
Yasemin başkanımız,
İstemediğimiz gemi iskelesi için ne bizi yorun. Ne de kendinizi yorun.
Bu sevdadan bir an evvelsi lütfen vazgeçin.
“Gemi iskelesi yapmayı çok istiyorsan, git Hersek sahiline istediğin kadar yap”
Yalova Altınova Belediye Başkanımız Yasemin Fazlaca, Tokmak Köyü sakinleri olarak sınırlarımızdaki sahilde gemi -memi iskelesi kesinlikle istemiyoruz.
Yasemin Başkanımız,
Gemi iskelesi yapmayı çok istiyorsanız, hemen Altınova merkezinde bulunan Hersek sahiline birbirinden güzel, birbirinden modern, irili ufaklı bir yığın gemi iskeleleri yapabilirsiniz.
Bizim için hiç mahsuru yok.
Sizi de tutan yok.
Hatta
Hersek sahiline gemi iskelesi yapmaya karar verirseniz. Tokmak Köyü sakinleri olarak sizlere yardımcı olmaya bile hazırız.
Tokmak Köyü sınırlarındaki sahilde gemi iskelesi yapmayı kesinlikle düşünmeyin.
Aklınızın ucundan bile geçirmeyin.
Kesinlikle engel olacağız.
Bunu iyi bilin “ diyorlar.
Dereköy ile Tokmak Köyü sakinlerinden gazetemize her gün gelen şikâyetler böyle…
Elçiye zeval olmazmış,
Kalın sağlıcakla

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti, Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Çocuk Evleri Sitesindeki çocuklarımız ile buluştu
-
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti ile Karamürselli Boşnaklar, Bursa Gemlik Belediyesi Kurşunlu Yaşlı Bakım ve Konuk Evi sakinleri ile buluştu
-
KAIDER Karamürsel Şubesinden” Birlik ve Beraberlik Gecesi”
-
Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinden “ Birlik ve Beraberlik Gecesi “
-
Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Karamürsel’de toplandı
-
Karamürsel Belediyesinden Evlilik ve Düğün Hazırlık Fuarı