Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve eşi Figen Çalık, sosyal medyada gündem olan "80'lerde nasıl görünürdük?" akımına katıldı. Çiftin 80'ler modasını yansıtan esprili paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum topladı.

Sosyal medyada popüler yapay zeka akımlarından biri olan "80'lerde nasıl görünürdük?" çılgınlığına siyasiler de dahil olmaya başladı. Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, eşi Figen Çalık ile birlikte bu eğlenceli akıma katılarak çıkan fotoğrafı takipçileri ile paylaştı. Yapay zeka aracılığıyla 1980’ler stilinde yeniden oluşturulan fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Çalık, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

YAPAY ZEKA İLE 80'LER NOSTALJİSİ
Sosyal medya hesabından eşi Figen Çalık ile birlikte yer aldığı nostaljik kareyi paylaşan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, gönderisine eklediği mizahi notla da dikkat çekti. Paylaşımında, “80’lerde nasıl görünürdük?” dedik, Figen Hanım’la denedik. Bence fena olmamış! Ne dersiniz? ifadelerini kullanan Çalık, takipçilerinin fikrini sormayı da ihmal etmedi.

YORUM YAĞDI

Başkan Çalık’ın bu samimi ve eğlenceli paylaşımı kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Fotoğrafın altına yorum yağdıran vatandaşlar hem çifte mutluluk dileklerini iletti hem de yapay zekanın ortaya koyduğu 80'ler tarzına tam not verdi. Takipçilerin "Çok genç çok iyi", "Allah birlikteliğinizi bozmasın" ve "Pantolonun paçası da genişse 10 numara başkanım" şeklindeki renkli tepkileri, paylaşımın günün en çok konuşulan içerikleri arasına girmesini sağladı.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı