Karamürsel Belediyesi Meclisi Ekim Ayı 2. Oturumda 3 yıllık mali gelişmeler ile halka sunulacak çalışmalar anlatıldı.

Karamürsel Belediye Meclisi’nin 2025 yılı Ekim ayı 2. oturumu, Belediye Meclis Salonu’nda Meclis Başkanı Ahmet Çalık başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısı, açılış ve yoklama ile başladı. Ardından 07.10.2025 tarihli meclis tutanakları okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının devamında, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen üç önemli gündem maddesi meclis üyelerinin değerlendirmesine sunuldu:

- 2026 Yılı Gelir Tarifesi – Belediye hizmetlerinden elde edilecek gelir kalemlerinin yeni dönem düzenlemeleri görüşüldü.

- 2026 Yılı Performans Planı – Belediyenin bir yıl boyunca gerçekleştireceği hizmet, yatırım ve hedeflerin planlaması ele alındı.

-2026-2028 Yılı Gelir Gider Bütçesi – Karamürsel Belediyesi’nin önümüzdeki üç yıllık mali planı detaylı olarak değerlendirildi.

Meclis üyeleri, gündem maddeleri üzerinde yapılan görüş ve değerlendirmelerin ardından, Karamürsel’in geleceğine yön verecek bu kararları oy birliğiyle kabul etti.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, “İlçemizin gelişimi, vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması ve hizmetlerin sürdürülebilirliği adına önemli kararlar aldık. Birlik ve uyum içinde, Karamürsel’imize değer katacak çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı