Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Değirmendere Mahallesi'nde bulunan bir parkta çürüyen ağaç dalı vatandaşların üzerine düştü. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Gölcük ilçesi Değirmendere Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Çınarlık Parkı'nda çürüyen ağaç dalı serinlemek için bankta oturan vatandaşların üzerine düştü. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
3 KİŞİ YARALANDI
Çevredeki vatandaşlar çınar ağacının altında kalan 3 kişiyi kurtarmak için büyük çaba sarf etti. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile ağaçtan kurtulan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayda yaralanan kadının belinin kırıldığı diğer kişinin ise kafasına demir saplandığı ve ağır yaralı olduğu öğrenildi. Belediye ekiplerinin daha önce Anıtlar Kurulu'na kayıtlı olan bu ağaçların incelenmesi için başvurduğu belirtildi.
-
“Siyasetçilerin Allah 1 dediğinden başka hiçbir sözüne inanmayın”
-
Büyük Birlik Partisi BBP Karamürsel İlçe Teşkilatının 3. Olağan Kongresi Gerçekleşti
-
Yalova Subaşı’nda Ev Yangını
-
Cumhur ittifakı DEM'lendi
-
Üniversite mezunu işsizlikte Türkiye zirvede
-
Karamürsel Belediyesi, 12 Şehidimizin Ruhuna Helva Dağıttı
-
LGS 2025 Karamürsel İlçe Birincisi Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulundan Çıktı
-
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Karamürsel Akçat Mahallesi’ndeki çilek hasadına katıldı
-
Asrın Açıkbaş Delikanlı Oldu
-
Muharrem Börek vefat etti
-
Büyükakın, “Karamürsel’e söz verdik, sadece bugünü değil, yarını da düşünen bir ulaşım yatırımı yaptık”
-
Gazeteci Mesut Akbulut, Asfaltta Yumurta Pişirdi

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI