Ocak ayının ortalarından itibaren Marmara'da kar yağışı bekleniyor.
Meteoroloji uzmanları, Marmara'ya karın ocak ayının 10’u ile 15’i arasında gelmesini öngörüyor. Ancak, Balkanlar’dan gelen soğuk hava sisteminin biraz gecikmesi nedeniyle kesin tarih henüz netlik kazanmadı. Uzmanlar, Marmara'daki kar yağışının ocak ortasında başlayacağına kesin gözüyle bakıyor.
GERİ SAYIM BAŞLADI
Marmara'daki kar yağışı için geri sayım başladı. Şehirdeki karla mücadele çalışmaları hız kazanırken, meteorolojik veriler doğrultusunda önlemler alınıyor. Kar yağışının, günlük yaşamı nasıl etkileyeceği ve şehirdeki ulaşımın durumu, önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde belli olacak.
"HAFTA SONUNDAN İTİBAREN..."
Hava Forum da X hesabında hafta sonu için karı işaret etti.
Paylaşımda, "Dayanın az kaldı. Yüksek basınçtan kurtulacağız. Özümüze, kışımıza geri döneceğiz. Hafta sonundan itibaren yurdumuz tekrar soğuk ve yağışlı hava dalgalarının etkisine girmeye başlayacak. Ocak ayının ikinci yarısı için heyecanlıyız..." ifadeleri kullanıldı.
-
“Siyasetçilerin Allah 1 dediğinden başka hiçbir sözüne inanmayın”
-
Büyük Birlik Partisi BBP Karamürsel İlçe Teşkilatının 3. Olağan Kongresi Gerçekleşti
-
Yalova Subaşı’nda Ev Yangını
-
Cumhur ittifakı DEM'lendi
-
Üniversite mezunu işsizlikte Türkiye zirvede
-
Karamürsel Belediyesi, 12 Şehidimizin Ruhuna Helva Dağıttı
-
LGS 2025 Karamürsel İlçe Birincisi Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulundan Çıktı
-
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Karamürsel Akçat Mahallesi’ndeki çilek hasadına katıldı
-
Asrın Açıkbaş Delikanlı Oldu
-
Muharrem Börek vefat etti
-
Büyükakın, “Karamürsel’e söz verdik, sadece bugünü değil, yarını da düşünen bir ulaşım yatırımı yaptık”
-
Gazeteci Mesut Akbulut, Asfaltta Yumurta Pişirdi

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI