Genel Başkanlığını Ahmet Öz' ün yaptığı Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin Kariyer Günleri Programının ilk konuğu olarak 31 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'de Beşiktaşlı “Sarı Fırtına- Metin Tekin” Karamürsel 'e geliyor

SARI FIRTINA- METİN TEKİN 31 EKİM AKŞAMI KARAMÜRSEL' DE

Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin Kariyer Günlerinin ilk programı 31 Ekim 2024 Perşembe günü saat 20.00' de Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Genel Başkanı Ahmet Öz “ Kariyer Günleri Programımızın ilk konuğu 1982 ile 1997 yılları arası Beşiktaş spor kulübünün yıldız futbolcusu ve milli takım oyuncusu “ Sarı Fırtına Metin “ olarak bilinen Metin Tekin olacaktır.

Başta Karamürsel, Kocaeli ve Yalova illeri arasında protokol, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, spor kulüpleri, futbolcular, gazeteciler ile halkımız davetlidir.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Kariyer Günleri Programımızı başlatıyoruz. Yurt içi ve yurt dışından ünlü sanatçı, sporcu, iş insanları ile gazetecileri konuk olarak alacağız.” Açıklamasında bulundu.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı