Rıfat Yıldız’ın kurucu başkanlığında Karamürsel’de yaklaşık 6 ay önce kurulan  KAIDER- Karamürsel Kars Ardahan Iğdır Dayanışma Derneğinin 1.Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün saat 10.00’da Saklı Cafe ve Bistro’ da yapıldı.

Kongreye, ilçe daire amirleri, Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mustafa Sağlam, Büyük Birlik Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Cem Onat, basın mensupları ile dernek üyeleri katıldı.

Kongrede konuşma yapan KAIDER’ in kurucu başkanı Rıfat Yıldız” Havasının sert, İnsanının mert olduğu Kars Ardahan Iğdır’ın güzel insanları, sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Kıymetli konuklarımız saygıdeğer hemşerilerim öncelikle derneğimizin kuruluş amacı ve aşaması hakkında sizlere kısa bir bilgi vermek istiyorum.

Bizler Kars Ardahan ve Iğdırlılar olarak aynı gönül coğrafyasının evlatlarıyız.

Kars Ardahan Iğdır ın simge şahsiyetlerinden Ebul Hasan Harakaninin kapımıza kim gelirse gelsin karnını doyurun ama inancını sorgulamayın düsturuyla yetişmiş insanlarız.

Gerek doğduğumuz coğrafyada ve gerekse gittiğimiz yerlerde din dil ırk mezhep ve siyasi görüş farkı gözetmeksizin tüm yurttaşlarımızla barış kardeşlik ve hoşgörü içerisinde yaşamayı ilk edilmiş insanlarız.

Karamürsel nasıl huzurun başkentiyse, Kars Ardahan ve Iğdır’da sevgi, Kardeşlik ve hoşgörünün başkentleridir. Bu güzel insanları bir araya getirmek, kültürel zenginliklerimizi paylaşmak ve tam bir dayanışma içerisinde olmak adına Karamürsel Kars, Ardahan ve Iğdır dayanışma derneğimizi kurduk.

Derneğimizin kuruluşunun üzerinde 6 ay gibi çok kısa bir süre geçmesine rağmen siz kıymetli hemşerilerimizin teveccühleriyle daha şimdiden Karamürsel’imizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri haline geldi.

Sizlerin bu güçlü desteği sorumluluğumuzu bir kat daha arttırdı. Artık bu şehirde hiçbir hemşerimiz kendisini yalnız hissetmeyecek, görmezden gelinmeyecektir. Varlıkta yoklukta, iyi günde, kötü günde, tasada sevinçte biriz, beraberiz, tam bir dayanışma içerisindeyiz.

Çok kıymetli hemşerilerim saygıdeğer konuklarımız çok yakında açılışını gerçekleştireceğimiz hizmet binamız klasik bir hemşeri lokalinin çok ötesinde bir yer olacak. Bu hizmet binamızda kütüphanesinden, etüt salonlarına,  her türlü Yöresel faaliyetlerinin yanı sıra Ülkemize ve Karamürsel’imize katkı sunacak iktisadi, sosyal, kültürel ve sanatsal fikirlerin de üretildiği bir ilim irfan merkezi olacak.

Saygı değer konuklarımız Kadının olmadığı her iş yarımdır eksiktir. Dolayısıyla kadın üyelerimiz derneğimizin ana omurgasını oluşturmaktadır. Biz kendilerine çok güveniyoruz. İnanıyoruz ki kadın kollarımız güçlü bir vizyon ortaya koyarak derneğimize ve şehrimize çok önemli katkılar sunacaklardır.

Ve gençlerimiz, yarınlarımızın teminatı, gözümüzün ışığı geçlerimiz. Sizlere de çok ihtiyacımız var. Sizler enerjimiz, umudumuz, geleceğimizsiniz. Her şey sizlerle güzel, Varlığınız her şeyden daha güzel.

Kıymetli hazirun şahsım, derneğimiz ve yönetim kurulumuz adına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı ve 30 Ekim gazi Kars’ın kurtuluş yıldönümünde şimdiden tebrik ediyorum.

Rabbim devletimizi, milletimizi, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

Rabbim gölgesinde doğduğumuz bu şanlı bayrağımızın gölgesinde ölmeyi bizlere nasip eylesin.

Sözlerime burada son verirken hep birlikte yaşasın Türkiye’m, yaşasın Karamürsel’imiz, yaşasın Kars’ımız Ardahan ve Iğdır’ımız. Yaşasın birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz.

Hepinize en derin sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Allaha emanet olun.” Dedi.

Üyelerin oy çokluğu ile KAIDER- Karamürsel Kars Ardahan Iğdır Dayanışma  Derneğinin kurucu başkanı Rıfat Yıldız tekrar başkan seçildi.

KAIDER Karamürsel Kars Ardahan Iğdır Dayanışma Derneğinin Asil Yeni Yönetim Kurulu Şöyle,

Başkan Rıfat Yıldız, Yönetim Asil Kurulu Üyeleri Ercan Aşıklı, Şefika Akar, Güven Çapur, Yavuz Akbaba Öz, Serhat Erol ile Uğur Erdoğan

KAIDER Karamürsel Kars Ardahan Iğdır Dayanışma Derneğinin Asil Yeni Denetim Kurulu Şöyle,

Yaman Yeniaras, Murat Alıcı ve Engin Sakinci’den oluşuyor.

Kongre sonunda tüm davetlilere kahvaltı verildi.

KAIDER- Karamürsel Kars Ardahan Iğdır Dayanışma Derneğinin Başkanı Rıfat Yıldız “ Kongreye katılan herkese yönetim kuruluna adına çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Kongreye katılan davetliler de, KAIDER- Karamürsel Kars Ardahan Iğdır Dayanışma Derneğinin Yeni Yönetim ile Denetim Kuruluna başarı temennilerini iletti.

 

 

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı