Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Internatıonal  Journalist Assocıation tarafından Kariyer Günleri programı başlıyor.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Kariyer Günleri Programlarına Yurt içi ve yurt dışından ünlü sanatçı, sporcu, gazeteci ve iş insanları konuk edilecek.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Kariyer Günleri Programları Yurt içi ve yurt dışında belirli aylarda yapılacak.

Programlara, protokol, gazeteciler, sivil toplum örgütleri ile halk katılacak.

Moderatör tarafından konuğa sorulacak olan sorular bitince protokol ile davetlilerin soruları da konuğa yöneltilecek.

Program bitiminde konuğa, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti tarafından hediye takdimi ve topluca hatıra fotoğraf çekimleri yapılacaktır.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Kariyer Günleri Programının ilki Kocaeli ’ nin Karamürsel ilçesinde 31 Ekim 2024 Perşembe günü saat 20.00 ’ de Vapur İskelesi yanında bulunan Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Kariyer Günleri Programının ilk konuğu Beşiktaş Spor Kulübünün 1982 ile 1997 yılları arası yıldız futbolcusu ve milli takım oyuncusu “Sarı Fırtına “ Metin Tekin olacak.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz “Metin Tekin ’ in konuk olacağı Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Kariyer Günleri Programına Kocaeli ve Yalova Bölgesinden protokol, gazeteciler, sivil toplum örgütleri, halk ile UGC Ailesi davetlidir.” Açıklamasında bulundu.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı