Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kocaeli’de yaptığı toplu açılışta vatandaşlara Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ni sunarak, sağlık alanında toplam 8 milyar yatırım yaptığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan,  Kocaeli'de toplam büyüklüğü 657 bin metrekare olan 3 millet bahçesinin ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yeni binasının açılışını yapmak üzere bugün Kocaeli’deydi. Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi,”

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Sağlık alanında çok önemli yatırımlar yaptık. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin yeni binası siz kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Halkımıza sunuyoruz. 39 yoğun bakım 32 acil acil servis,26 hemodiyaliz olmak üzere toplam 300 yatakla sizin hizmetinizde. 64 poliklinik odası, 9 ameliyathane odasıyla son derece modern şekilde size sunuyoruz. 22 yıl içerisinde Türkiye'nin 4 bir yanında devlet hastaneleriyle hep emrinizde olduk. Emrinizde olmaya da devam edeceğiz.

SAĞLIK ALANINDA 8 MİLYAR YATIRIM

Necati Çelik Devlet Hastanesini açıyoruz. Bütün ihtiyaçlarınızı burada gerçekleştireceksiniz. Sağlık alanda toplam 8 milyar tutarında yatırım yaptık. Toplam 95 sağlık tesisinin siz kardeşlerimize verdik. 28 sağlık tesisimiz daha var onları da tamamlayıp peyderpey açacağız. Bu yatırımların birilerini rahatsız ettiğinin elbette farkındayız.

Kocaeli Şehir Hastanemizi açtığımızda SEKA ve Derince hastanelerinin kapanacağını iddia ettiler. Bunların kararını ben size havale ediyorum. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Böyle de devam edeceğiz. Eserlerimizle kalpleri fethetmenin yolundayız.” Dedi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı