Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu KARBAFED yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ile Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya ’ya bugün hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerde,  Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu KARBAFED Başkanı Avukat Gökhan Atılgan ve yönetimini Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ile Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya karşıladı.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde,  Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu KARBAFED Başkanı Avukat Gökhan Atılgan ve yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ile Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya ’ ya başarı temennilerini ilettiler.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ile Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya, Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu KARBAFED Yönetim Kurulu tarafından yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinden çok memnun kalındığı ifade edildi.

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu KARBAFED Yönetim Kurulunda bulunan  Karamürsel ’ in tanınan ve sevilen iş insanlarından Mohti Otel ’ in sahibi Mehmet Oruç  ile bir önceki Çamçukur Mahallesi Muhtarı Şaban Yamak’ ta ziyaretlerde hazır bulundu




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı