Türkiye Emekli Astsubay Derneği TEMAD Gölcük Şubesinin dün saat 14.00'de Gölcük Astsubay Orduevinde 19.Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Kongrede Divan Başkanlığına Yüksel Sezgin, divan heyetine Ali Kılıç ile Üstün Gökçen seçildi.

Delegeler tarafından oybirliği ile mevcut başkan Bekir Tülü yeniden başkan seçildi.

Türkiye Emekli Astsubay Derneği TEMAD Gölcük Şubesinin Yeni Yönetimi Kurulu Belirlendi.

TEMAD Gölcük Şubesinin Yeni Yönetim Kurulu şöyle,

Başkan Bekir Tülü önderliğinde Refik Kuşçu, Erdoğan Köseoğlu, Ömer Kıskure, Hakan Ahmet Azak, Adnan Yavuz ile Fahrettin Salman'dan oluşuyor.

TEMAD Gölcük Şubesi Denetim Kurulu

Ersin Evinç, Osman Çakır ile Özgün Uysal

TEMAD Gölcük Şubesi Disiplin Kurulu

Hüseyin Dizdar, Av.Ayça Nazlı Yabacı ve Av. Burak Yabacı yer alıyor.

Başkan Bekir Tülü “1850 üyeye ulaştık”

Kongrede konuşma yapan Başkan Bekir Tülü “Sayın başkan, değerli üyeler ve sayın basın mensupları hepinizi şahsım ve yönetim kurulum adına saygıyla selamlıyorum. 19. Olağan Genel Kurulumuza hoş geldiniz. 3 yıldır sürdürmekte olduğum şubemiz başkanlığı döneminde özlük haklarımızla ilgili mücadelemizi yoğun bir şekilde sürdürdük.

İnanıyorum ki yakın zamanda maaş bağlamadaki dengesizlik ve görev tazminatlarımız konusunda da mutlu sona ulaşacağız.

Takdir edersiniz ki bu süreç zaman alıyor yeter ki bizler ne istediğimizi bilelim birlik olalım birazda sabırlı olalım.

Sizlerin bize verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için herkesi kucaklayan diklenmeden dik durarak üyelerimiz her zaman her şeyin en iyisine layıktır görüşüyle her şeyi yapmaya hazır bir anlayıştayız. Yapılan tüm faaliyetlerle  294.000 TL.  nakit parası olan 1850 üyeye sahip bir şube olmaktan onur duyuyorum.

TÜM SİYASİ PARTİLERE EŞİTİZ

Her alanda daha iyi olmak saygı duyulan bir sivil toplum kuruluşu ve diğer şubeler tarafından örnek gösterilen bir şube olmak için derneğimizi siyaset üstü ve mümkün olduğunca siyasetten uzak tutmayı ilke edinmiş ancak her türlü siyasi görüşe de saygı duyan  bir yönetim anlayışı içindeyiz. Hiç bir zaman derneğimizi bir siyasi görüşün egemen olmasının karşısındayız sizlerden aldığımız destekle bu hedefimize ulaştık.

Şu anda TEMAD Başkanı olarak ben Gölcük kent konseyi yürütme kurulu üyesi ve gölcük’ ü temsilen Kocaeli kent konseyinde delegeyim.

ÜYELERİMİZ İÇİN FALİYETLER YÜRTÜYORUZ

Sizlere kısaca faaliyetlerimizden söz etmek istiyorum.

Sosyal faaliyetler kapsamında;

Düzenlediğimiz gezilere ve yemek etkinliklerine katılım 2500 kişiyi bulmaktadır. Yaptığımız anlaşmalarla özellikle sağlık kurumlarıyla yaptığımız indirim anlaşmaları ve zaman zaman düzenlediğimiz ücretsiz sağlık kontrolleri ile üyelerimize kolaylıklar sağlamış bulunmaktayız.

ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ise sizlerin desteği ve gönüllülerin bağışlarıyla aidatlara dokunmadan 3 öğrenci ile başladığımız burs projemiz de şu an 41 öğrencimizi mezun ettik ve 27 öğrenciyle devam etmektedir.

Verdiğimiz burslar 10 ay süreyle aylık 600 TL. dir. Bursların yıllık toplam maliyeti 162.000.00 TL. dir.

Kimsesiz çocuklar köyünün bazı ihtiyaçları karşılanmış olup 4-18 yaş gurubu kimsesiz çocuklara iftar ve lunapark etkinlikleri düzenlenmiştir. Ayrıca ihtiyaç sahibi çocukların bulunduğu yetiştirme yurdunun bazı ihtiyaçları karşılanmıştır. Karamürsel Gazanfer Bilge çocuk evinde çocuklara garnizon gezdirilmiş tefrik edilen iki adet fırkateyn ve deniz müzesi gezdirilerek öğlen yemeği Marmara salonunda verilmiştir.

İnternet ortamında bulunan web sitelerimiz ve facebook sayfamız TEMAD Şubeleri arasında en çok izlenme oranına sahiptir.

Facebook sayfamızın izlenme oranı ortalama 7500 olup 85.000 izlenme oranına ulaştığı zamanda olmuştur.

Geleceğe dönük olarak yan tarafımızda ki boş arsaya yapılacak binanın üst katını alarak mevcut binamızla birleştirmeyi hedefliyoruz. Bununla ilgili olarak müteahhitle ön görüşme yapmış bulunmaktayız.

TEŞEKKÜR

TEMAD’ımızı bugünlere ulaştıran astsubay ruhunu canlı tutan meslektaşlarımıza şükranlarımı sunuyor ebediyete intikal edenlere ise Allah tan rahmet diliyorum. Siz değerli üyelerimizin kongremize gösterdiği ilgiye teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

 

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı