Yalova'nın Altınova ilçesinde bundan yaklaşık 1,5 yıl önce 24 Ocak 2023 tarihinde Soğuksu Köyü Ballıkaya mevkiinde 20 metre yüksekliğindeki kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden ve Karamürsel de ikamet eden 37 yaşındaki Semiha Sözer'in ölüm nedeninin kaza veya intihar değil, cinayet olduğu ortaya çıktı.

Eşi öldürmüş

Olay Yeri İnceleme Timi, Jandarma Dedektifleri ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele unsurlarını bölgeye görevlendirdi. Maktulün eşi Erdal Necip Sözer'in çelişkili beyanları üzerine adli makamlardan izin alınarak Erdal Necip Sözer hakkında teknik ve fiziki takibe başlandı.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı'nca olayı aydınlatmak için özel bir ekip kuruldu. 15 ay boyunca her türlü iz, delil ve emare değerlendirilerek yürütülen çok yönlü ve titiz çalışmalar sonucunda olayla ilgili şüpheli durumlar ortaya çıktı.

Bilirkişi intihar değil cinayet dedi

Cumhuriyet Savcılığına yapılan teklif ve koordine ile alanında uzman akademisyenlerden oluşan bir bilirkişi heyeti görevlendirildi. Bilirkişi heyetinin incelemesi sonucunda olayın intihar ya da kaza sonucu olmadığı, maktulün itilmek suretiyle ölümüne sebebiyet verildiği kanaatine varıldı. Erdal Necip Sözer adlı şüpheli, ‘Eşe Karşı Kasten Öldürme’ suçundan yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı