Kamu kurumlarının personel alımı ilanları Resmi Gazete ‘de yayımlandı ve toplamda 20 kamu kurumu, 57 bin 192 personel alımı yapacak. Bu alımlarda 4 bakanlık da yer alıyor.
Sağlık Bakanlığı: 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı gerçekleştirilecek. Bu alımların 2024 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Alımlar içerisinde 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip ve 32 bin 464 uzman tabip pozisyonları bulunuyor.
Orman Genel Müdürlüğü: Taşra teşkilatlarında görev almak üzere 26 orman muhafaza memuru ve 20 orman mühendisi alımı yapılacak. Başvurular 29 Nisan'da başlayacak ve 9 Mayıs'ta sona erecek.
Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü: Eskişehir'deki Kırka Bor İşletme Müdürlüğü'ne 162, Balıkesir'deki Bigadiç ve Bandırma İşletme Müdürlüğü'ne 56 olmak üzere toplamda 218 sürekli işçi ve memur alımı yapılacak.
Kişisel Verileri Koruma Kurumu: 15 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Başvurular 6 Mayıs'ta başlayacak ve 24 Mayıs'ta sona erecek.
TÜRK ŞEKER: Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ, fabrikalarında görev almak üzere 390 sürekli işçi alımı gerçekleştirecek. Bu alımlar için çeşitli pozisyonlarda işçiler aranıyor.
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü: Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı için 11 sözleşmeli bilişim personeli istihdam edilecek. Başvurular 6 Mayıs'ta başlayacak ve 10 Mayıs'ta sona erecek.
TÜBİTAK: Ankara ve Kocaeli illerinde görev almak üzere 236 araştırmacı ve teknik destek personeli alımı yapılacak. Başvurular 13 Mayıs'a kadar TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Merkez teşkilatında görev almak üzere 45 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular e-Devlet uygulaması üzerinden 24 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.
-
Karamürsel’in Kurtuluş Haftası’nda Sanat, Müzik ve Eğlenceli Günler Devam Ediyor
-
Karamürsel Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
-
Karamürsel’de 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Törenle Kutlandı
-
Marmara’da ard arda deprem
-
S.S 127 Nolu Karamürsel Yalakdere ve Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifinden Kahvaltılı Tanışma Toplantısı
-
Karamürsel’in Kurtuluş Haftasında Sanat Dolu Akşam
-
Karamürselli İş insanı Yasin Özkaplan, Kırkpınar öncesi pehlivanlar ile bir araya geldi
-
Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni
-
Fatma Karacaer vefat etti
-
Karamürsel’de kurtuluş şenlikleri başladı
-
Kaytazdere Sahiline Mavi Bayrak asıldı
-
Yalovalı Buse Tosun Çavuşoğlu'na "Yılın Kadın Güreşçisi" ödülü

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel'de otomobil ile motosiklet çarpıştı. 1 Yaralı
-
Karamürsel Ereğli’de deniz sezonu açıldı!
-
Karamürsel sahilinde elektrikli ve elektriksiz motosiklet geçişleri yasaklandı
-
Kocaeli Karamürsel sahilinde müsilaj görüldü
-
Yalova Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil “ Beldemizi Turizm Merkezi Yapacağız “ Uluslararası TV
-
Karamürsel'de yangın