Altınova’da Elektronik Denetleme Sistemi’ndeki ortalama hız ihlal sınırları güncellendi. Buna göre otomobiller için 70 olan ortalama hız sınırı 82’ye, diğer araçlar için 50 olan ortalama hız sınırı 70’e yükseltildi.
Altınova’da bulunan elektronik denetleme sistemindeki (EDS) hız sınırlarının arttırılması kararı hayata geçti. Geçtiğimiz ay yapılan İlçe ve İl Trafik Komisyonu toplantılarında konuyla ilgili Altınova Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile vatandaşların CİMER üzerinden yaptığı talepler değerlendirilmeye alınmıştı.
Son olarak 10 Ekim tarihli İl Trafik Komisyonu toplantısında Altınova ve Yalova arasındaki koridor hız ihlal tespit sistemlerinin uygulanmasında güncelleme kararı alınmıştı.
Altınova Belediyesi, komisyonun ilgili kararı sonrasında gerekli trafik uyarı ve ikaz tabelalarını yenileriyle değiştirdi. Buna göre yeni hız sınırları otomobiller için 82; minibüs, otobüs, panelvan, kamyonet, kamyon ve motosiklet gibi diğer araçlar için 70 olarak güncellendi.
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, esnaf ve vatandaşlardan gelen taleplere her zaman önem verdiklerini ifade ederek “Daha sağlıklı ve güvenli bir trafik akışı için hız sınırlarımız güncellendi. İlçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
-
Karamürsel’de traktörle şarampole yuvarlanan sürücü yaşamını yitirdi
-
Karamürsel’deki orman yangını bu yeşil doğayı simsiyah hale getirdi
-
Karamürsel Merkez ile Yeni Otogar-Terminal Arası Minibüs Seferleri Başladı
-
İSU Genel Müdürü Ali Sağlık,” "Ya tedbir alacağız, ya susuz kalacağız"
-
Yağmur geliyor
-
MSB Gölcük 584 daimi işçi alımı kura sonuçları belli oldu
-
22 yaşındaki suç makinesi, Karamürsel'de polise yakalandı!
-
Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya “ Karamürsel Terminali ile şehir merkezi arasında ring seferler düzenlenmelidir.”
-
Karamürselspor, takım otobüsüne kavuştu
-
Kocaeli’nin en zengin ve en yoksul ilçeleri belli oldu
-
Karamürsel Dereköy Sakinleri korkulu anlar yaşadı
-
Karamürselli İbrahim Akın, Kalbine Yenildi

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel Dereköy Sakinleri korkulu anlar yaşadı
-
Karamürsel 'de yangın
-
Karamürsel Avcı Köyü'nde Geleneksel 101.nci Pilav Günü Düzenlendi
-
Karamürsel'de Yangın
-
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Yalova Altınova İlçe Başkan Aday Adayı Ali Kangal
-
Karamürsel’de 15. Geleneksel Laz Kültürü (Kada) Şenlikleri Düzenlendi