Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarında Ağaçlar Kitap Açacak.

Etkinlik yarın sabah 07.15’te Cumhuriyet Bulvarı’nda başlayacak. Fuarın resmi açılışı ise yarın akşam saat 19.00’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılacak.

CUMA GÜNÜ KAPILARINI AÇACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14’üncü gerçekleştirilecek olan Kocaeli Kitap Fuarı cuma günü kapılarını Kocaeli halkına açacak. Fuarın açılışı öncesi yarın Cumhuriyet Bulvarı’nda geleneksel Ağaçlar Kitap Açacak etkinliği yapılacak. Ardından yarın akşam saat 19.00’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılacak. Kitap Fuarı’nın onur konuğu Sadettin Ökten’in konuşmasının ardından Şehir Tiyatrolarının hazırladığı ve müzikleri de Büyükşehir konservatuarının yaptığı Bir Yürüyüşün Öyküsü tiyatrosu sahnelenecek.

SABAH AĞAÇLARDAN KİTAP TOPLANACAK

Bu yıl ‘Savaşın ve Acının Edebiyatı’ teması ile kapılarını açacak olan Kocaeli Kitap Fuarı için tüm hazırlıklar tamamlandı. Cuma açılışı yapılacak fuar için yarın sabah saat 07.15’te Cumhuriyet Bulvarı’nda bulunan ağaçlarda kitap açacak. Binlerce kitabın dağıtılacağı etkinlik Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın katılımı ile başlayacak. Vatandaşlar ağaçlardan kitap toplayacak.

BİR YÜRÜYÜŞÜN ÖYKÜSÜ

Yarın sabah yapılacak programın ardından saat 19.00’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde fuarın açılışı gerçekleştirilecek. Açılışta fuarın onur konuğu Sadettin Ökten konuşması yapacak. Konuşmanın ardından Kocaeli Şehir Tiyatroları tarafından hazırlanan, müzikleri ise Büyükşehir Konservatuvarı tarafından yapılan Bir Yürüyüşün Öyküsü oyunu sahnelenecek. Bir Yürüyüşün Öyküsü, asırlardır yaşadıkları vatanlarında, topraklarında sürgüne maruz kalıp, bin bir acıyla yollara düşenlerin ve de bu zorlu sürgün yolculuklarında hayata tutunabilenlerin, asırlarca yaşayacakları kadim Anadolu topraklarına umutla yerleşip, kök salmalarının yolculuğuna anlatılacak.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı