Engelliler, Yaşlılar ve Kimsesizler Derneğinin Karamürsel Şubesi Nurcan Kaya nın başkanlığında 4 Temmuz Mahallesi Hafız Musa Sokak ta dün saat 14.00 de düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Engelliler, Yaşlılar ve Kimsesizler Derneğinin Karamürsel Şubesinin açılış törenine; Karamürsel Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yıldırım, Kaytazdere Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Kangal, CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Saadet Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Özalay, Siyasi Parti Temsilcileri,Sivil Toplum Örgütleri ile ilçe halkı katıldı.

 Karamürsel Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yıldırım, Kaytazdere Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Kangal, Saadet Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Özalay ile Engelliler, Yaşlılar ve Kimsesizler Derneği Karamürsel Şubesi Başkanı Nurcan Kaya tarafından derneğin açılış kurdelesi kesildi.

Tüm davetliler; Engelliler, Yaşlılar ve Kimsesizler Derneği Karamürsel Şubesinin Karamürsel ilçesine hayırlı ve uğurlu olmasını, dernek başkanı Nurcan Kaya ile yönetimine başarılar temennilerinde bulundular.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı