Kamu kurumlarının personel alımı ilanları Resmi Gazete ‘de yayımlandı ve toplamda 20 kamu kurumu, 57 bin 192 personel alımı yapacak. Bu alımlarda 4 bakanlık da yer alıyor.

Sağlık Bakanlığı: 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı gerçekleştirilecek. Bu alımların 2024 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Alımlar içerisinde 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip ve 32 bin 464 uzman tabip pozisyonları bulunuyor.

Orman Genel Müdürlüğü: Taşra teşkilatlarında görev almak üzere 26 orman muhafaza memuru ve 20 orman mühendisi alımı yapılacak. Başvurular 29 Nisan'da başlayacak ve 9 Mayıs'ta sona erecek.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü: Eskişehir'deki Kırka Bor İşletme Müdürlüğü'ne 162, Balıkesir'deki Bigadiç ve Bandırma İşletme Müdürlüğü'ne 56 olmak üzere toplamda 218 sürekli  işçi ve memur alımı yapılacak.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu: 15 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Başvurular 6 Mayıs'ta başlayacak ve 24 Mayıs'ta sona erecek.

TÜRK ŞEKER:  Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ, fabrikalarında görev almak üzere 390 sürekli işçi alımı gerçekleştirecek. Bu alımlar için çeşitli pozisyonlarda işçiler aranıyor.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü: Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı için 11 sözleşmeli bilişim personeli istihdam edilecek. Başvurular 6 Mayıs'ta başlayacak ve 10 Mayıs'ta sona erecek.

TÜBİTAK: Ankara ve  Kocaeli illerinde görev almak üzere 236 araştırmacı ve teknik destek personeli alımı yapılacak. Başvurular 13 Mayıs'a kadar TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek.

Aile ve  Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Merkez teşkilatında görev almak üzere 45 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular e-Devlet uygulaması üzerinden 24 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı