Karamürsel Aktif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri
Firma Adı : Karamürsel Aktif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri
Adres : 4 Temmuz Mah.Atatürk Cad.No.52- Kat:1 ( Rıza Lokantasının Üstü) Karamürsel / KOCAELİ
Telefon : 0.262.4525324
Faks : 0.262.4525324
GSM : 0.543.5984470
Web Sitesi : http://emlak.karamurselaktifhaber.com
Yetkili : karamürsel aktif emlak gayrimenkul danışmanlık hizmetleri
Şehir / İlçe : Karamürsel / Kocaeli
Kuruluş Yılı :
E-Posta : ozahmed@mynet.com

14740 kez incelendi
Firma hakkında

Karamürsel Aktif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri
Aktif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri
Satılık-Kiralık, Daire,villa,arsa,arazi,tarla ve işyeri gibi gayrimenkul yatırım hizmetleri sunar.
Adres: Atatürk Cad.No:52 Kat:1 ( Rıza Lokantasının Üstü) Karamürsel /KOCAELİ
Tel ve Faks: 0.262.4525324-  Cep: 0.5435984470

Gayrimenkul Sektöründe Güçlü Bir Marka
Karamürsel Aktif Emlak, Körfez köprüsü projesinin bir süre önce yeniden hayata geçirilmesiyle birlikte, Yalova'da Altınova.da ve Kocaelinin Karamürsel ilçesindeki yatırımcılar emlakçıların kapısını çalanların sayısı arttı. İmar tadilatlarıyla birlikte satışlar patladı.ki

Karamürsel Aktif Emlak,Yabancı konut alıcısına hukuksal danışmanlık hizmetleri Türk Gayrimenkul Proje Geliştiriciler ile Arap Yatırımcıları buluşturmak.Arap ve Türk Cumhuriyetleri Konut alıcılarına danışmanlık hizmetleri vermekteyiz..

Karamürsel Aktif Emlak, Yapım çalışmaları süren Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi ve bu projenin en önemli geçiş noktalarından olan, 2015’te bitmesi planlanan İzmit Körfezi asma köprüsü, bu güzergahtaki arsa ve emlak fiyatlarını artırdı...

Karamürsel Aktif Emlak,Müşteri konut satışında aracılı müşteri yanında ayrıca aracısız müşteri bulmak istiyorsanız bizim çalışmalarımızda yer almanızı öneririm. Konut projenizi tüm dünyasındaki alıcıların önüne bir seçenek olarak koyalım..
Her sabah Türkiye’ye alım yapmaya gelen müşteriler var. Her geçen gün bu sayı artacak. Kaç tanesinden sizin haberiniz var? Bizim çalışmalarımızda yer alırsanız, Türkiye’ye gelen Arap,yatırımcı ve sektör alıcıların büyük çoğunluğu sizin projenizden de haberdar olacaktır. 

Karamürsel Aktif Emlak, Ülkemize değer katan ve çağın ihtiyaçlarıyla uyumlu gayrimenkul projeleri üretmeyi yurt içi gayrimenkul projelerinin gelişim, yatırım ve pazarlama süreçlerini yönetmek. Emlak karamürsel aktif Gayrimenkul Yatırım Bu alandaki faaliyetlerini hızlandıran büyük projeleri.de yakından takip etmektedir.

Karamürsel Aktif Emlak, Türkiye'nin önde gelen şirketlere öncülük yapmaktadır. Yatırımcı şirketlerin daha yaşanabilir, daha güvenli bir yaşam merkezi oluşturulması amaçlanmaktadır, Emlak karamürsel aktif, Özel sektör ortaklığıyla yapılan ilk yenileme projesi olma özelliği Şirket, uzun soluklu ve çok aktörlü bu projenin çözüm ortaklarından biri olarak, bölgede yaşayanlar için geliştirilen sosyal planla ilgili üzerine düşen tüm katkıyı gönüllü olarak gerçekleştirmektedir. 

Karamürsel Aktif Emlak,

Karamürsel aktif emlak gayrimenkul danışmanlık hizmetleri (Karamürselin en iyi emlak satıcısı,Karamürselin en iyi emlakçısı,Karamürsel satılık daire, karamürsel satılık villa,Karamürsel satılık arsa,Karamürsel satılık arazi,Karamürsel satılık tarla,karamürsel kiralık daire,karamürsel kiralık isyeri,karamürsel satılık daire,karamürsel emlak,yatırım,gayrimenkul denilince karamürsel aktif emlak akla gelir..)


 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı