Gazetemizin ihbar hatlarına mesaj yazan Karamürselliler “ Yaz sezonu başlıyor. Sahil bandındaki wc eksikliğinin bir an evvelsi giderilmesini istiyoruz.” Diyorlar.

Gazetemize mesaj yazan Karamürselliler “ Yaz sezonuna girmekteyiz. Sıcaklar başlaması ile birlikte günümüzün çoğunluğunu serinlemek amacıyla sahil ‘de geçireceğiz. Vapur iskelesinden balık adasına giderken bu kesimde mutlaka sahil yürüyüş yolu üzerine acilen bir wc yapılması gerekir. Çoluk çocuk sahilde yürüyüş yaparken wc ihtiyacımız olduğunda zorluk çekmekteyiz.

Sahilde yürüyüş yapan veya banklarda oturan kişilerin, tuvalet ihtiyacı olduğu zaman çay bahçelerine gidildiğinde, çay bahçesine ait tuvaletlerinin kapısına 1 bardak çay parası olan “20 lira ödenmesi” diye not yazılmıştır.

Dar gelirli ve emekliler olarak geçinmekte zorluk çektiğimiz için 20 lira çay içecek veya tuvalete 20 lira verecek bütçemiz olmadığından dolayı çay bahçelerine zaten gidemiyoruz.  Sahilde bol bol yürüyüş yapıyoruz veya belediye ait banklarda oturuyoruz. Bu sebepten dolayı hizmet kurumu olan Karamürsel Belediyesinin bizi anlayışla karşılamasını, ilk etapta sahilde yürüyüş trafiğinin yoğun olduğu balık adasına yakın bir yerde mutlaka Karamürsel Belediyesi tarafından acilen umumi bir tuvalet yapılmasını istiyoruz.” Diyorlar.

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı