Karamürsel ilçesinde yaşayan dar gelirli,öğrenci, emekli ve asgari ücretliler, yeni seçilen Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’a gazetemiz aracılığı ile sesleniyorlar.

Karamürselliler olarak,

“Sayın Ahmet Çalık Başkanımız,

Dar gelirli, öğrenci, emekli ve asgari ücretli olarak aldığımız maaşlarla geçinemiyoruz. Sahile gidip bir bardak çay içemiyoruz. Bir bardak çay içmek, simit, poğaça ve lahmacun yemek bile maaş gelirlerimize göre bizlere lüks olmuştur.

Vurdumduymaz bir cumhurbaşkanımız ve kabinesi ile milletvekilleri, bizlere düşük maaş vererek süründürmeye devam etmekten büyük haz ve zevk alıyorlar.

Biz dar gelirliler, emekli ve asgari ücretliler olarak, Karamürsel ‘de insan gibi yaşamak istiyoruz.

Türkiye‘de sosyal demokrat belediyelerin olduğu il ve ilçelerde belediyeler tarafından çay bahçeleri, sosyal tesisler ile kent lokantaları yapılarak,  dar gelirlilere, öğrencilere, emekli ve asgari ücretle geçinenlere hizmet veriliyor.

Sayın Karamürsel Belediye Başkanımız Ahmet Çalık,

Karamürsel ilçesinde özellikle belediye ’ye ait bir veya 2 çay bahçesi, sosyal tesis ile kent lokantalarının yapılmasını ve hizmete girmesini acilen istemekteyiz. Ömrümüzün kalan kısmında biz dar gelirli, öğrenci, emekli ve asgari ücretliler olarak, insanca yaşamak istiyoruz. Sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.” İfadelerine yer verdiler.

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı