5 Yıldan beri Yalova Tavşanlı Beldesine güzel hizmet veren Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, 31 Mart Yerel Seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tekrar belediye başkan adayı gösterildi.

Adaylığının açıklanmasının ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, teşkilatımızın değerli yöneticilerine ve dava arkadaşlarıma yeniden Tavşanlı Belediye Başkan adaylığımın oluruna katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu kutlu yola çıkarken tek derdimiz Tavşanlımızın hak ettiği hizmeti almasını sağlamak ve kıymetli hemşerilerimin sorunlarını tek tek çözmekti. Çok şükür 5 yıllık görev sürem boyunca kıymetli mesai ve dava arkadaşlarımla beldemizin çehresini değiştirerek kurumsal olarak büyüyen, yüksek katma değerli hizmetler üreten, daha yaşanabilir bir belde haline getirdik.

Kıymetli Tavşanlılı hemşerilerim, kardeşlerim;

5 yıl önce gösterdiğiniz teveccühü sizlere mahcup olmadan hizmet süremizin sonuna kadar çok çalışarak gösterdik. Şimdi sevdalısı olduğumuz Tavşanlımız için bir 5 yıl daha hizmet edebilmek adına desteğinize talibim. Daha nice başarılı çalışmalarımızı hız kesmeden durmadan yılmadan devam edebilmek için 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinde Tavşanlı Belediye Başkan ı olarak hayallerimizi birlikte gerçekleştirelim.

“BİR BAŞKA TAVŞANLI” İÇİN 5 YIL HİZMET İÇİN YARIŞTIK,

BİR 5 YILDA “BAMBAŞKA BİR TAVŞANLI” İÇİN VARIZ…” İfadelerini kullandı.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı