Karamürsel Belediyesi tarafından açılan meslek edindirme kursların yılsonu genel sergileri Belediye Kültür Merkezinde bugün açıldı.

Sergilerin açılış törenine, Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, Kaytazdere Belediye Başkan Vekili Burhan Aygül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Siyasi Parti temsilcileri, İlçe Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Kursiyerler ve Vatandaşlar katıldı.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı, ardından Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya açılış konuşması ile devam etti. Başkan Vekili İlkay Kaya yaptığı konuşmada, “Sevgili davetliler öncelikle programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu güzel serginin açılmasında emeği geçen değerli kurs hocalarımıza, kursiyerlerimize teşekkür ediyor, serginin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Vekili İlkay Kaya’nın konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilerek Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezi yılsonu sergisini gezerek, bu güzel organizasyon da emeği geçen, kurs eğiticilerini ve kursiyerlerini yapmış oldukları eserlerden ve emeklerden ötürü kendilerini tebrik etti.

KARMEK 2024 Yıl Sonu Sergisinin 3 gün açık kalacağı öğrenildi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı