Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil, mangalda pişirdiği balıkları Kaytazdere Belde halkına ikram etti.

CHP Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil” belediye başkanı her zaman halkın içinde olmalı, halkı ile özleşmelidir. Halkın istek ve sorunlarına göre çalışma programını yönetmelidir.

Halkından kopuk olan ve rant için belediye başkanlığı yapanlar, halk tarafından hiçbir zaman kabul görmez ve sevilmez. Belediye başkanlığında ne kadar güzel hizmetler verirsen o kadar halkın gönlünü alırsın. Halkın gönlünde taht kurarsın. Her zaman halkın gönlünde olursun.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil, mangal da pişirdiği balıkları belde halkının ikram ederken bir taraftan belde halkının sorun ve isteklerini dinledi.

Başkan Adayı Doğan Çitil “  Kaytazdere ye en güzel hizmetleri verebilmek için belediye başkan adayı oldum. Kaytazdere‘yi ve Kaytazdere halkını çok seviyorum.

31 Mart 2024 akşamı belediye başkanı seçildiğimde, seçimi kazanan Kaytazdere beldesi ve Kaytazdere belde halkı olacaktır. Beldemize ve belde halkımıza en güzel hizmetleri vermek için elimden geleni yapmaya hazırım.” Dedi.

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı