Yalova Valisi Muammer Erol, UGC –Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz ve Yönetim Kuruluna Kocaeli nin Karamürsel ilçesindeki ofisine iade i ziyarette bulundu.

Yalova Valisi Muammer Erol a ziyarette Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel eşlik etti.

Yalova Valisi Muammer Erol u UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz ile Genel Merkez Yönetim Kurulu karşıladı.

Kamera Görüntüleri

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, Cemiyet hakkında yapacakları ve bugüne kadar yaptıkları çalışmaları hakkında Yalova Valisi Muammer Erol a bilgilendirme yaptı.

Yalova Valisi Muammer Erol “ UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin çalışmalarını web sitesi üzerinden takip ediyorum. Cemiyet çok güzel çalışmalar yapıyor. Yurt dışında da Türkiye yi çok güzel temsil edeceğinden hiç şüphem yok. Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinden özellikle ülkemizde görev yapan gazetecilerin basın yayın ilkelerine uyumunu denetlemeleri ve ihtar çekmeleri konusunda duyarlı olmasını istiyorum. Bizler mülki amirleri olarak her zaman üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız. Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz ile yönetim kurulunu tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz” Yönetim kurulu olarak Yalova Valimiz Sayın Muammer Erol tarafından cemiyetimize yapılan iade i ziyaretten memnun kaldık. Yalova Valimiz Muammer Erol a başarılı çalışmalarının devamını dileriz” şeklinde duygularını paylaştı.

 

 

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı