Altınova İlçesi Kent Konseyi genel kurulunu Altınova Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Ali Yurt güven tazeleyerek, Altınova Kent Konseyi Başkanlığına yeniden seçildi.

Tek liste ile yapılan seçimlerde Kent Konseyi Başkanlığına Ali Yurt seçilirken, yürütme kurulu üyeliklerine ise; Melih Soyçiçek, Hüseyin Acar, Birgül Kırçiçek, Sedat Ok, Selda Peker Uysal ve Muhsin Kaya seçildi.

GENİŞ KATILIM
Altınova Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın çağrısı ile yapıldı. Genel Kurul Divan Başkanlığını Özkan Tekin yaptı.
Altınova Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen Altınova Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı'na; Altınova İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, HP Altınova İlçe Başkan Yardımcısı Sinan İlbeyi, il genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova İlçe Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sancaktutan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tekin, muhtarlar ve birim amirleri katıldı.

“KENT KONSEYİ'Nİ ÇOK ÖNEMSİYORUM”
Altınova Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı açılışında konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Altınova’da yaşayan her insanın ilçemiz için söyleyeceği bir sözü olmalı. Kent konseyleri vatandaşlara bu fırsatı sunan kurumlardır. İlçemiz için önemli kararlar kent konseyleri ve alt meclislerinden çıkar. Bu nedenle ben, Altınova Kent Konseyi'ni çok önemsiyorum. Altınova Kent Konseyi yönetimine değerli dostum Ali Yurt Altınova Kent Konseyi'nde de ciddi çalışmalar yürütmüş ve yürütecektir. İlçemiz adına hayırlı olsun” dedi.

“BAĞ KURUYORLAR”
Ardından Altınova İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, “Kent konseyi, belediye ve kaymakamlık arasında vatandaşın bağıdır. Tabi bu bağı kuvvetlendirmek lazım. Yeter ki bize talep gelsin. Biz; belediyemiz, kaymakamlığımız ve devletimiz olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Biz dedik ki, ‘vatandaş bize başvurmasın, biz vatandaşa gidelim’. Kurumlara, kahvelere, STK’lara, muhtarlığa gidelim, ayağa gidelim. Gidelim oralardan talepleri alalım. Usul böyledir ya, ‘vatandaş dilekçe yazsın, devlet çalışsın’ böyle bir şey yok. Kent konseyi de bu açıdan önemli bir araçtır. Biz her alanda çalışacağız. Yeter ki vatandaşımızın ihtiyacını karşılayalım. Hizmetkâr olalım” diyerek sözlerini tamamladı.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı