Başpehlivan Sabahattin ve Yasemin Kangal çiftinin güzel kızları Pınar, İzmir de ikamet eden Ayten ve Mehmet Erakın ın yakışıklı oğlu Mustafa ile Evlendi. Kaytazdereli Pınar Kangal İzmir e Gelin Gidiyor

Kaytazdere Belediyesi Kültür Merkezinde dün akşam hem kına gecesi hem de düğünleri yapılan genç çiftlerin birbirlerine çok yakıştıkları ve çok mutlu olduklarını gözleyen davetlilere Pınar ile Mustafa ya ömür boyu mutluluklar dilediler.

Başpehlivan Sabahattin Kangal ve eşi Yasemin Kangal davetlileri tek tek karşıladı.

Kangal Ailesi kızları Pınar ın mürüvvetini görmenin ve Erakın Ailesi ile akraba olmanın sevincini yaşadılar.

Kalabalık ortamda her şeyin kusursuz olduğu düğünde Pınar ile Mustafa mutluluk dansı yaptılar, davetliler ile birlikte çiftetelli oynadılar ve halay çektiler

Pınar Kangal ile Mustafa Erakın çifti” mutlu günümüzde düğünümüze katılan davetlilere teşekkür ederiz” açıklamasında bulundular.

Pınar Kangal ile Mustafa Erakın çifti nin 31 Ağustos 2019 Cumartesi günü saat 20.00 de İzmir-Buca-Kaynaklarda bulunan Yayla First Kır Düğün Salonunda 2.düğünlerinin yapılacağı öğrenildi.

Düğüne, Altınkemerli Başpehlivan Aydın Demir, Başpehlivan Kadir Birlik ile diğer pehlivanlar, Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Halil Yanık, CHP Kaytazdere Belde Başkanı Menderes Kapal ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, Altınova İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tunalı, Karamürsel, Kaytazdere, Altınova halkı ile Kaytazdere Merkez Mahallesi Muhtarı Adil Sümer ve eşi  katıldı.

Gazetemiz olarak Pınar Kangal ve Mustafa Erakın çiftini tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı