Karamürselli Bay Kuaför Kalfası Erdal Çetinkaya, Pazar akşamı evinde kalp krizi geçirdi. Ailesi tarafından İstanbul da yaşayan annesi Sebahat Çetinkaya ya oğlunun kalp krizi geçirdiği haberinin verilmesi üzerine oğlunun acısına dayanamayan anne de kalp krizi geçirdi. Aynı kaderi paylaşan anne ve oğul yaşamlarını yitirdiler ve birer gün aralıklarla Karamürsel in Hayriye Köyü-Mahallesinde toprağa verildiler.

Karamürsel in Salıpazarı Mevkiinde faaliyet gösteren Aşıklı Erkek Kuaföründe kalfa olarak çalışan iki çocuk babası 37 yaşındaki Erdal Çetinkaya, Pazar akşamı eşi ile balkonda sohbet ederken birden bire fenalaştı. Eşi ve komşularının yardımı ile 112 sağlık ekiplerine durum bildirildi. Ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesine sevk edilen Erdal Çetinkaya yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Hayatını kaybeden Erdal Çetinkaya 22 Temmuz 2019 Pazartesi günü “ dün” Karamürsel Merkez Camiinde kılınan ikindi namazının ardından Karamürsel in Hayriye Köyü-Mahallesinde toprağa verildi.

Erdal Çetinkaya'nın ölmeden önce sosyal medya hesabından 1 hafta önce yaptığı paylaşım dikkat çekti. Çetinkaya'nın paylaşımında, "Allah'ım! Bu dünyaya masum ve günahsız geldiysek; bizlere yine huzuruna masum ve günahsız dönmeyi nasip eyle" ifadeleri yer alıyor.

Oğlu Erdal Çetinkaya nın Kalp krizi geçirdiği öğrenen ve İstanbul da ikamet eden anne Sebahat Çetinkaya da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi

Sebahat Çetinkaya nın cenazesi 23 Temmuz 2019 Salı günü  “bugün” İstanbul da kılınacak öğle namazının ardından Karamürsel in Hayriye Köyü-Mahallesinde toprağa verilecek.

Gazetemiz olarak hayatlarını kaybeden anne ve oğul, Erdal Çetinkaya ile Sebahat Çetinkaya ya Allahtan rahmet, kederli ailelere ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı