Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 2312 Sokak Demirtaş Apartmanı No.42 Kat.3 D.6 da ikamet eden dar gelirli  Erhan ve Birsen Çelik in dairesinde 22 Şubat 2019 Cuma günü sabaha karşı saat 05.00 sıralarında elektrik kontağından yangın çıkmıştı. Ve bu çıkan yangın sonucu ev eşyalarının tamamı yanmış ve oturdukları daire de ağır maddi hasar oluşmuştu. Yangında tek sevindiren bir şey can kaybının yaşanmamış olması idi.

Çelik Ailesinin yangından sonra Karamürsel Belediyesi tarafından geçici olarak ikamet etmeleri için şehir merkezinde bir otele yerleştirildiğini öğrendik.

Her Aile Gibi Evimizde Yaşamak İstiyoruz

Gazetemize konuk olan Erhan ve Birsen Çelik çifti “ otel odasında rahat edemiyoruz. Her aile gibi bizlerde evimizde yaşantımızı sürdürmek istiyoruz.”

Önceliğimiz PVC Doğrama

Dar gelirli Çelik çifti, yanan evlerine geçmek ve normal bir aile gibi yaşantılarını sürdürmek istediklerini gazetemize açıkladılar. Öncelikle 3 Adet PVC doğrama ile 1 Adet PVC kapı ya acil ihtiyaçları olduklarını dile getirdiler.

Duyarlı Esnaflar Sahip Çıkmaya Çalışıyor

Karamürsel de faaliyet gösteren yardımsever bir esnaf tarafından Ersan ve Birsen Çelik çiftine yatak-baza ve halı gibi eşyaların hediye verildiğini öğrendik.

Yardımsever ve Duyarlı İnsanlar olarak Çelik Çiftine Sahip Çıkalım!

Gazetemiz olarak, Karamürsel, Kocaeli ve Yalova Bölgesinde yaşayan tüm yardımsever ve hayırseverlere sesleniyoruz “ Dar gelirli aile olan Erhan ve Birsen Çelik Çiftine sahip çıkalım.

Öncelik olarak talep ettikleri 3 adet PVC doğrama ile 1 Adet PVC kapı, sonrasında ev eşyalarını tedarik edersek mağdur olan Erhan ve Birsel Çelik çifti otel odasında yaşamak yerine her aile gibi evlerinde yaşayacaklar”

Hayırsever işadamlarımız ile duyarlı esnaflarımız, dar gelirli aile olan Erhan ve Birsen Çelik Çiftine yardım eli uzatmak isterseler, gazetemiz ile irtibata geçmeleri rica olunur.

Kocaeli ve Yalova Bölgesi Aktif Haber Gazetesi Tel. 0.262.4525324- 0.543.5984470

 

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı