Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde bugün saat.14.00 de düzenlenen MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı İstişare Toplantısında Cumhur İttifakı bir araya geldi.

Toplantıya, Karamürsel Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım, Akparti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MYK Üyesi Hilal Elmas, Sivil Toplum Örgütleri, MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz ve Yönetimi ile partili üyeler katıldı.

 Cumhur İttifakı olarak MHP Karamürsel de gücünü göstermiştir

Cumhur İttifakı ortaklarından MHP liler “ MHP adına belediye başkan adayı yokken meclis üyelerini sır gibi saklarken,bugün düzenlenen istişare toplantısı  bu kadar kalabalık ortamda yapabiliyor ise kendi adayı ile neler yapabilirdi? Hesap yapmak gerekir” dediler.

MHP liler “ Karamürsel de MHP mutlaka ödüllendirilmelidir. Karamürsel Belediyesinde güçlü bir şekilde MHP lilere temsil etme hakkı verilmelidir” dedi.

MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz “ İstişare toplantımıza katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum. MHP Karamürsel ilçe Teşkilatı olarak 31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlere Cumhur İttifakı olarak büyük bir coşku içerisinde çok çalışacağız. Cumhur İttifakı adayı İsmail Yıldırım ı tekrar Karamürsel de Belediye Başkanı olarak seçeceğiz” ifadelerini kullandı.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı