Altınova'ya bağlı Kaytazdere Piyale Paşa Ana Sınıfı minik öğrencileri anlamlı yardım kampanyası düzenledi.

Her ay planlanan yardımseverlik konulu değerler eğitimi projesi kapsamında Piyalepaşa Anaokulu öğrencilerinin topladıkları gıda, giyim, oyuncak ve çocuk kitaplarını Kaytazdere Beldesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı öğrenildi.

 Öğrenci velileri ve öğretmenler Melis Yağmur Uçak, Ayşe Dinçer ve İlknur Bülbül ün nezaretinde Piyalepaşa Ana sınıfının öğrencilerinin topladıkları  gıda, giyim, oyuncak ve çocuk kitapları, Kaytazdere Beldesi Muhtarları tarafından belirlenen yardıma muhtaç çocuklu ailelere ulaştırıldı.

Piyalepaşa  Ana sınıfı Öğretmeni " Melis Yağmur bu projeyi sürekli hale getirmeyi planlıyoruz. Bu proje toplumsal dayanışma ve paylaşmayı küçük yaşta öğrenmenin büyük faydası olacağının işaretini veriyor. Minik Öğrencilerimiz yardımlaşma ve paylaşma konusunda o kadar istekliler ki bunu bu kampanyaya çalışma sırasında şahit olduk. Kaytazdere Merkez Mahalle Muhtarımız da bizlere çok büyük yardımcı oldular. Velilerimizle ailelerin evlerine giderek bu bağışları bizzat kendilerine ulaştırdık. Bu yardım kampanyasına katılım sağlayan tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı