Özel ilgi ve eğitime ihtiyacı olan, gördükleri destek, ilgi ve sevgi ile yüzleri gülen engelli bireyler, Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği yönetimi ve aileleri ile birlikte geldikleri hastanede unutulmaz bir gün yaşadılar.

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki ve Karamürsel Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Reyhan Çimşir, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde engelli bireylerin hayalini gerçekleştirdiler.

 Organize edilen etkinlikte, doktor olmak isteyen engelliler kendileri için hazırlanan doktor formalarını giydiler, steteskoplarını takarak hasta muayene ettiler. Muayene ve fotoğraf çekiminin ardından Başhekim Erkan Çelik’i ziyaret ettiler. İçlerinden Osman, Başhekim Çelik’in koltuğuna oturarak, çalışanlarına tavsiyelerde bulundu.

Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Tiryaki; böyle bir gün geçirmeyi uzun zamandır hayal ettiklerini, bu fırsatı tanıdıkları için hastane yönetimine teşekkür ettiklerini belirterek, ‘’Engelli çocuklarımız önceden hastaneye korkarak gelirlerdi, sayenizde bu korkularını yendik. Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve destek nedeni ile teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olduğunuzu bilmek güzel ’’ dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı