MHP Kocaeli il başkanı Aydın Ünlü tarafından dün Kocaeli basınına yapılan açıklamada Cumhur İttifakının Kocaeli nde 13-0 galibiyetiyle sonuçlanacağı yorumu kamuoyunda bazı kişiler tarafından yanlış algılanmasına neden oldu.

Aydın Ünlü tarafından dün basına yapılan açıklamanın bazı kişiler tarafından yanlış algılanması üzerine MHP Karamürsel ilçe başkanı Çetin Öksüz den gazetemize bugün ayrıntılı bir basın açıklaması geldi.

MHP Karamürsel ilçe başkanı Çetin Öksüz “ Kocaeli İl Başkanımız Aydın Ünlü nün dün Kocaeli Basınına Cumhur İttifakı Kocaeli nde 13-0 belediye başkanlığını alacaktır açıklaması kamuoyunda bazı kişiler tarafından yanlış anlaşılmıştır.

İl başkanımızın açıklamasında anlatmak istediğini, ister bilinçli ister bilinçsiz algılayarak farklı yorumların yapıldığı kulağımıza gelmektedir.

İlk önce şunu açıklığa kavuşturalım.” İl başkanımız Sayın Aydın Ünlü nün 13-0 Cumhur İttifakı kazanacaktır” demesinin adı üstünde cumhur ittifakı yani Kocaeli nde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Akparti ve MHP nin harici diğer siyasi partilerin belediye başkanlığını almalarının uzak olması nedeniyle cumhur ittifakı olarak, Akparti ile MHP belediye başkanlığını alacak ve sonuçta cumhur ittifakı Kocaeli nde 13 belediye yi alarak 13-0 kazanmış olacaktır.

MHP Genel Merkezinden bizlere Kocaeli için hiçbir şekilde Akparti ile ittifak yapılacak konusunda bilgi gelmemiştir.

MHP İl ve ilçe teşkilatları olarak Genel Başkanımızın emrinde ve Genel Merkezimizin siyasetini takip etmekle yükümlüyüzdür. Eğer ki, Genel Merkezimiz bizlere Kocaeli nde AKP ile ittifak yapılacak deseydi bizlerde halkımıza bu ittifakı neden yapmamız gerektiğini anlatır ve bilgilendirirdik.

Halkımız şunu iyi bilsin, Kocaeli genelinde AKP ile MHP nin ittifak yapması söz konusu değildir.

MHP Karamürsel ilçe teşkilatı olarak Karamürsel de hiç olmadığı kadar güçlü ve hırslı bir şekilde göreve geldiğimizden günden beri çalışmalarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz.

Milliyetçi Hareket Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Hayrettin Karacaer dir.

MHP Karamürsel ilçe teşkilatı olarak kesinlikle liderine bağlı ve liderinin söylemlerini takip eden, sözlerini emir bilen teşkilat olarak çalışmaktayız.

MHP Karamürsel Belediye Başkan Adayımız Hayrettin Karacaer liyakat sahibi, kendisini yetiştirmiş, İngiltere de eğitimini almış, Karamürsel in sevilen ve geniş bir ailenin mensubudur. Aday adayı profil çıtasını yükseltmiş bir adayımız olarak iddiamızın bir göstergesidir. Teşkilatımızın mensubudur ve sorumluluk sahibidir.

Yetkisi olmayan kimselerin bizler ve partimiz hakkında sosyal medyalarda gerçeği yansıtmayan yorumlarda bulunmasının etik olmadığını bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Partimiz ile ilgili kafasına takılan soruları olan veya anlamadığı konularda bilgi almak isteyen vatandaşlarımızı il ve ilçe teşkilatlarımıza bekliyoruz. Herkese partimizin kapıları açıktır.

MHP Karamürsel ilçe teşkilatı olarak partimizin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Hayrettin Karacaer in arkasındayız. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler ve yerel seçimlerine kadar ilçe yönetimimizle belediye başkan adayımız Hayrettin Karacaer ile birlikte sahalarda seçim çalışması yapacağımızı kamuoyuna bildiririz.

Karamürsel Yağlı Güreşçilerin Diyarıdır. Bizde MHP Karamürsel ilçe teşkilatı olarak  belediye başkan adayımız Hayrettin Karacaer ile birlikte kıspetimizi giydik ve başpehlivanlık yarışlarında MHP olarak varız.”

Saygılarımla,

MHP Karamürsel İlçe Başkanı

Çetin Öksüz

 

 

 

 

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı