Sıkça ünlülerin geldiği uğrak yer olan Kocaeli nin Karamürsel ilçesine bu sefer de tv dizileri, sinemalar, reklam ve yarışmalarda rol alan popüler bir hayvan sanatçısı olan ünlü süs köpeği “Fifi” geldi.

Bir çok sinema ve dizilerde ünlü sanatçıların kucaklarında oturan bazen de kollarında gezdirdikleri süs köpeği “ fifi “ eğitmeni ve sahibi olan Emre Saçkesici ile birlikte Karamürsel Sepetçisi Mehmet Ali Koygun a ziyarete geldi.

Karamürsel Sepetçisinin ürünleri içerisinde sepet ve koltuk çeşitlerine yakından takip eden ünlü hayvan sanatçısı “ fifi “ sinema ve dizi çekimleri ile reklam filmlerinde sıkça rol aldığından kamera ve fotoğraf makinelerinin objektiflerine alışık olduğu görüldü.

Karamürsel Sepetçisindeki hoşuna giden sepetlerin içine girerek ve bambu koltuklarının üzerine oturarak fotoğraf makinelerinin objektiflerine birbirinden güzel pozlar vermeyi de ihmal etmedi.

Ünlü hayvan sanatçısı  “ fifi “nin çok mütevazı olduğu gözlendi. Fifi, oynadığı rollerin hakkını verdiği emeği karşılık oynadığı dizi, sinema ve reklam filmlerinden para alarak sahibine maddi olarak yük olmadan yaşadığı bilgisine ulaşıldı.

Ünlü hayvan sanatçısı” Fifi” önümüzdeki günlerde yılın seçilecek olan köpekler yarışmasındaki başkanlık yarışına katılmak üzere adaylığını açıklamış. Haber resmindeki şimdiki başkan olan büyük köpekle resim çekilmiş ve başkana meydan okuyarak senin başkanlığını kısa zaman içerisinde alacağını havlayarak belirttiğini, eğitmeni ve sahibi Emre Saçkesici den öğrendik.

Ünlü hayvan sanatçısı “ Fifi “ Karamürsel Sepetçisi Mehmet Ali Koygun un ürettikleri ürünlerini çok beğendiği her halinden belli oldu. Haber Resmindeki Karamürsel Sepeti içerisinde poz verdiği sepeti de almadan da Karamürsel den İstanbul a gitmedi.
Fifi ye önümüzdeki yıl açılacak olan fuarlardan katılma  teklifi aldığı da öğrenildi.

Ünlü hayvan sanatçısı “ Fifi” ye gazetemiz olarak sanat hayatında başarılar dileriz ve her zaman Karamürsel de ağırlamaktan da mutluluk duyarız.

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı