Akparti Karamürsel İlçe Başkanlığının 88.Daraltılmış İlçe Danışma Toplantısı dün akşam saat 19.00 da Karamürsel Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Toplantıya, Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel, Akparti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Akparti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe teşkilat üyeleri ile AK Parti Karamürsel Belediye Başkanlığına Aday Adayları Tuncer Ertan, Feyzi Utaş ve Ömer Özdemir eşlik etti.

Açılış konuşmasını yapan Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel” Saygı çerçevesinde geçen aday adaylığı sürecinin ardından neticeye bakmaksızın tüm aday adaylarımızın aynı heyecanla, tek amaç için sahada olacağına inancım tam. Ak Parti Karamürsel ailesi bu seçimlerin sonucunda da kazanma geleneğini sürdürerek hanesine bir seçim zaferi daha yazdıracaktır." sözlerine yer verdi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, aday adaylarını tebrik ederek konuşma yaptı.

Akparti Karamürsel Belediye Başkan Adayları Feyzi Utaş,Tuncer Ertan ile Ömer Özdemir, 10 ar dakikalık konuşma yaparak hem kendilerini tanıttılar hem de başkan olmaları halinde Karamürsel ilçesine yapmak istedikleri projelerden bahsettiler.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı