Yalova Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nurten Anıl, Yalova nın Altınova ilçesine bağlı CHP den Subaşı Belde Belediye Başkanlığına Aday Adaylık başvurusunda bulundu.

Altınova CHP ilçe başkanı Cemalettin Kılıç tarafından Nurten Anıl ın Subaşı Belediye Başkan aday adayı başvurusu teslim alındı.

Altınova CHP ilçe başkanı Cemalettin Kılıç, Nurten Anıl a hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Subaşı Belediye Başkan Aday Adayı Nurten ANIL Kimdir?

Evli ve bir çocuk annesi olan başarılı kadın yönetici Nurten ANIL 1991-1996 yılları arasında ANAP il sözcülüğü, 1995-2008 yılları arasında Gazi Abdurrahman İÖO ve Yalova Lisesi Okul Aile Birliği Başkanlığı ve Başkan Yardımcılığı görevini de başarıyla sürdürdü. Kariyerinde MAG Başkan Yardımcılığı, Tema Yön. Kurulu üyeliği,Bir Dilek Tut Derneği Yalova Temsilciliği, ADD üyeliği de bulunan ANIL 2006 yılında Türkiye’de ilk kadın ritim grubunu kuran isimdir. Bugüne kadar yaptığı bir çok hizmetten dolayı defalarca teşekkür ve plaket ile ödüllendirilen ANIL 2004 yerel seçimlerinde de CHP Çiftlikköy teşkilatından İL Genel Meclisi için aday olarak gösterilmişti. Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği hem de Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı görevini icra etmiştir.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı