Karamürsel Çalıklar Tekstil in sahiplerinden Emin Çalık ile CHP Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çalık ın kız kardeşleri Avukat Gülhanım Kara, Kocaeli Barosunda bugün gerçekleşen seçimlerde ilk kez kadın başkan seçilen Bahar Gültekin Candemir in listesinde yer alarak Kocaeli Barosunun yeni yönetimine girdi.

Kocaeli Barosunun Yeni Yönetimine giren Karamürselli Avukat Gülhanım Çalık Kara yı tanıyalım

1978 yılında Giresun Eynesil İlçesinde dünyaya geldi. İlk,orta ve lise eğitimini Kocaeli nin Karamürsel ilçesinde tamamladı. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2003 yılında mezun oldu.

2003 yılından bu zamana kadar Kocaeli Barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapıyor.2 Dönem Kocaeli Barosu yönetim üyeliği yaptı.

Avukat Gülhanım Kara  mesleğine başladığından beri Avrupa Birliği Komisyonu, Hukuk ve Mevzuatı Araştırma Komisyonu, Staj Eğitim Kurulu Üyeliği, Staj Eğitiminden, Hayvan Haklarından ve Kültür Sanat Komisyonundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

Piri Reis ile Yalova Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapan Dr.Av.Ethem Kara ile evli olan Av.Gülhanım Kara, 1 Çocuk annesi.

Gazetemiz olarak Kocaeli Barosunun yeni yönetim kurulu üyesi olan Karamürselli Avukat Gülhanım a başarılar dileriz.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı