2013-2016 yılları arasında Yalova nın Altınova İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Nurullah Kaya yı Altınova halkının yanı sıra Karamürsel halkının da çok sevdiği kamuoyunda biliniyor.

Geçtiğimiz ay Afyonkarahisar ın Şuhut ilçe kaymakamlığına atanan Nurullah Kaya ya, Karamürsel ilçe esnaflarından Karamürsel Sepetçisi M.Ali Koygun Karamürsel Sepeti, Soydan Şekercilerin sahibi Hakkı Şekeröz de Karamürsel Sepetine çikolata doldurarak Semih Turgut ile Mehmet Taşçı pehlivanlar aracılığı ile hediyelerin yanı sıra yeni görev yerinde başarılar temennilerini gönderdiler.

Altınova Kaymakamı olarak görev yapan Nurullah Kaya, Altınova ilçe halkının yanı sıra Karamürsel halkını ve esnaflarını da sıkça ziyaret etmesinden dolayı Karamürsel halkı ile Karamürsel ilçe esnafı tarafından da çok sevildiği ve Karamürsel halkı tarafından Kaymakam Nurullah Kaya nın hala unutulmadığı gözlendi.

Altınova İlçesinde 2013-2016 yılları arasında 3 yıl görev yapan Kaymakam Nurullah Kaya, ilçesinde 7 den 77 ye herkes tarafından tanınıyor ve çok seviliyordu. Altınova gençlerini spora teşvik ederek güreş kulübü kurmuştu. Sporcu gençlerle birlikte kaymakam Nurullah Kaya nın idman bile sıkça yaptığı görüldü.

Altınovalı pehlivanlar ile Karamürsel halkı Kaymakam Nurullah Kaya nın görev yaptığı yerlere giderek ziyarette bulunuyor.

2016 yılında Antalya Gazipaşa ilçe kaymakamlığına atanması yine Altınova ile Karamürsel halkı tarafından büyük üzüntü ile karşılanmıştı.

Kaymakam Nurullah Kaya öncülüğünde kurulan güreş takımı başarılara imza atmaya devam ediyor.

Gazetemiz olarak, Afyonkarahisar ın Şuhut ilçe kaymakamlığına atanan Nurullah Kaya ya yeni görev yerinde başarılar dileriz.

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı