Karamürsel Engin Pastanesi’nin sahibi ve Türkiye yi temsil eden Milli Pastacı Engin Yılmaz, uluslararası düzeyde yapılan ve birçok profesyonel pastacının yarıştığı ‘Master Of Cake İstanbul 2018’ festivaline katılarak, birçok ödüle layık görülmüştü. Engin Yılmaz şimdi de Uluslararası arenada büyük öneme sahip olan ‘Master Of Cake’ bu kez başkent Ankara’da 22-23 Eylül’de düzenlenecek organizasyona katılıyor.

“ Haber..Mehmet AĞAÇ “

Karamürsel Engin Pastanesi’nin sahibi Engin Yılmaz, uluslararası düzeyde yapılan ve birçok profesyonel pastacının yarıştığı ‘Master Of Cake İstanbul 2018’ festivaline katılarak, birçok ödüle layık görülmüştü. Yılmaz, ikincisi düzenlenecek olan festival için kolları sıvadı ve yeni başarılar için hedef belirledi.

Türkiye’de ve yurt dışında pastacılık alanında çalışmalar yapan Karamürsel’deki Engin Pastanesi’nin sahibi Engin Yılmaz, önceki aylarda düzenlenen uluslararası seviyedeki ‘Master Of Cake İstanbul 2018’ festivalde Kocaelini temsil etmişti.  Gerçekleşen yarışmada katıldığı birçok kategoride oldukça önemli başarılar elde eden Yılmaz, yarışmada yardımcısı Master Chef Can Montana ile yaptığı ‘Köpek Balıklı’ pasta ile dereceye girmeyi de başarmıştı.

Master Chef Can Montana ve patronu Engin Yılmaz, ilki İstanbul’da düzenlenen ‘Master Of Cake İstanbul 2018’ yarışmasında 1 altın, 3 gümüş, 1 bronz, madalya ve 1 başarı belgesi ile 1 kategori birinciliği elde etmişti. Uluslararası arenada büyük öneme sahip olan ‘Master Of Cake’ bu kez başkent Ankara’da 22-23 Eylül’de düzenlenecek organizasyon ile gerçekleştirilmeye hazırlanıyor.

Ankara da düzenlenecek yarışmaya dünyaca ünlü pasta ustaları katılacak ve bu yarışmaya  Karamürselli ve Milli Pastacı Engin Yılmaz ın oldukça iyi hazırlandığı ve çok iddialı olduğu gözlendi.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı