4 Temmuz Mahallesi Kapalı Spor Salonu Üstü,Daloğlu Sitesi Karşısı, Necdet Calp İlköğretim Okulu arkasında Figen Özyürek ve İlknur Yönaç tarafından AYYILDIZLAR Anaokulu ve Gündüz Bakımevi  törenle Karamürsel de hizmete açıldı.

"HABER.. ENGİN AKGÜN"

Karamürsel ilçesinde faaliyet göstermeye başlayan Ay Yıldızlar Anaokulu ve Gündüz Bakım Evi, Karamürsel Kaymakamı Ahmet  Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından açıldı. Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, Anaokulunun açılış kurdelesini keserek, İşletme sahipleri Figen Özyürek, İlknur Yönaç ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu tarafından yapılan açılış konuşmasında Ayyıldızlar Anaokulunu açan bayan işletme sahiplerine ve öğretmenlerine başarılar dileyerek, Karamürsel ilçesine hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulundu.

İşletme sahipleri, Karamürsel halkının çocuklarını güven ile emanet edecekleri ve gelişimlerinde büyük rol oynayacaklarını belirterek ailelere en iyi hizmeti sunacaklarını açıkladılar. Anaokulumuzda Uzman ve kendi branşlarında deneyimli öğretmenlerimizle öğrencilerimize en iyi eğitimi vermeyi hedefliyoruz. Anaokulumuzda başarı temel prensibimizdir. Öğrencilerimizi ilkokula en güzel bir şekilde hazırlayacağız. Anaokulumuza öğrenci kayıtlarımız devam etmektedir.Okulumuz Ay Yıldızlar Gündüz Bakım evi Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı olup ( 25-66 ay)çocukların eğitimine yönelik hizmet veren bir eğitim kurumudur.

Her çocuğun özel olduğu ve ihtiyaçlarının önemli olduğu inancındayız. Çocuğun ihtiyaçlarına cevap vermek temel prensibimizdir.

Okulumuz çocuklarımız için eğlenerek öğrendikleri, sosyalleştikleri, olumlu benlik geliştirdikleri, geleceğe hazırlandıkları öz bakım becerilerini geliştirdikleri bir kurumdur.

Okulumuzun en temel amacı çocukların sevgi dolu mutlu güvenli bir ortamda kendilerini mutlu hissetmelerini onlarda yaratıcılıklarını, kendini ifade etmelerini, sorumluluk alma, sorumluluklarını yerine getirmeyi, farklılıklara saygı duymayı, çevreye duyarlı olmayı, milli ve ahlaki değerlere saygılı olmayı, bilimsel merak konularında farkındalık geliştirmeyi hedeflemekteyiz.

Eğitim programımız da Milli Eğitim Bakanlığının yanı sıra çocuklarımızın yaşayarak ve eğlenerek öğrenecekleri eğitim ortamları da sağlanacaktır.

Uyguladığımız eğitim modeli doğrultusunda Anadili etkinlikleri, fen ve doğa etkinlikleri, oyun etkinlikleri, değerler eğitimi,drama çalışmaları, gezilerle çocuklarımızın gelişimleri desteklenecektir

Okulumuz Çocuklarımızın eğitim ve sağlığı için temiz ve hijyenik zengin eğitim ortamlarına, yemekhane, kapalı oyun salonu, bahçe gibi donanımlara sahiptir.

Ayrıca Çocuklarımızın güvenliğini önceliğimiz olup kamera sistemleri mevcuttur.

Dengeli ve yeterli beslenmesine dikkat edilerek hazırlanan yemek listeleri ve kullanılan kaliteli besin malzemeleri sayesinde yemek saatlerinin keyifle geçirilen saatler olmasına özen gösterilecektir. Amacımız her çocuğun yeterli ve dengeli beslenmeyi alışkanlık olarak geliştirmeyi yemekte uyulması gereken görgü kurallarını öğrenmesini sağlamaktır.

Okul Psikologunun rehberliğinde yapılacak olan Veli toplantıları, veli seminerleri bireysel veli görüşmeleri ile siz velilere ihtiyaç duyduğunuz konularda her türlü pedagojik destek sunulacaktır.

Verilecek olan eğitimin daha renkli ve keyifli yapmak için branş derslerimiz mevcuttur. Branş dersleri alanında eğitim görmüş öğretmenler tarafından gerçekleştirilecektir. Eğlenceli oyun etkinlikleri dersi ile hem çocuklarımızın eğlenmesini hemde psikomotor gelişimlerini desteklemeyi kurallara uymayı, dikkatlerini geliştirmeyi Resim dersi ile küçük kas gelişimlerini estetik duygusunu, yaratıcılığını, kendini ifade etmeyi, Müzik dersi ile Ritim duygusunu geliştirmeyi kendini ifade etmeyi yaratıcılıklarını geliştirmeyi İngilizce dersi ile yabancı dile yatkınlığını geliştirmeyi hedeflemekteyiz.

Öğrenci kayıtları hakkında bilgi almak isteyen veliler,0.262.4521006 ve 0.535.7662986 nolu telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirler” dedi.

Ay Yıldızlar Anaokulu ve Gündüz Bakım Evinin açılış törenine katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Emekli Milli Eğitim Müdürü Necati Çimen, Daire Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Karamürsel Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Yanık, Karamürsel Ziraat Bankası Şube Müdürü Erkan Adıgüzel,KARSAD Başkanı Zeki Şirnoğlu,Muhasebeciler ile çok sayıda davetli eşlik etti.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı